מה לא מובן?נכתב ע"י חגית גרוס;429432:לא הבנו
אקח לתשומת ליבי,נכתב ע"י אמיש;429441:לטעמי היה עדיף לצלם מזווית נמוכה, ואת החשיפה להתאים לצבע הבהיר של החתול.
Canon a560נכתב ע"י חגית גרוס;429439:באיזה מצלמה צולמה התמונה?
מאין לך שהשתמשתי בדגיטלי?נכתב ע"י DDFF;429456:היה עדיף אם לא היית משתמש בזום הדיגיטלי, זה הפך את התמונה למאוד מגורענת. (נראה לי שהחתול היה נהיה שבע מכ"כ הרבה גרעינים D![]()
תודה,נכתב ע"י יעקב1;429466:בס"ד
לא מפוקס ולא חשוף נכון.
בהצלחה.
אם היית עובר על האשכול אולי לא היית מעיר.נכתב ע"י יעקב1;429472:בס"ד
אני מסתכל על הצילום לא על האשכול.
תודה על התגובה המושקעת,נכתב ע"י רבקה אריאל;429483:התמונה לא חדה (פוקוס אחורי), לא חשופה נכון (האוביקט המרכזי שרוף) מבולגנת (חפצים לא קשורים ברקע) ובאיכות לא טובה (איך זה שאתה לא זוכר אם השתמשת בזום דיגיטלי? אתה לא אמור בכלל לאפשר את האופציה הזו במצלמה שלך.
וואלה.. צודקת.
תמיד תמיד תמיד עדיף לצלם בלי זום דיגיטלי, ובמקרה הצורך לקרופ בפוטושופ. זום דיגיטלי זה כמו לקרופ בפוטושופ ואח"כ לעשות ריסייז לתמונה ולהגדיל אותה בחזרה, רק שבמקום פוטושופ משתמשים בתוכנה של המצלמה, שעושה את זה באיכות נוראית).
נכון.
כמו כן היא משעממת. אתה בעצמך ראית בשבועות האחרונים כמה צילומי חתולים קיימים בעולם. כל מי שקונה מצלמה חדשה יוצא ישר לצלם את כל חתולי השכונה. לכן לדעתי עדיף לשמור את התמונות האלה במחשב (או אפילו למחוק אותן) ולא להעלות אותן לפורום, אלא אם הן באמת מיוחדות.
נקודת אור: הקומפוזיציה לא רעה. אמנם התמונה צולמה מגבוה (באשמת הגדר, אני מבינה), אבל לפחות השארת שטח ריק בכיוון ההסתכלות של החתול, וזה טוב.
תודה.
תמשיך לעבוד, practice makes perfect, אבל אני מאוד ממליצה לך להעלות את סף הביקורת העצמית שלך. תמונות שאתה יודע בעצמך שהן לא טובות - למה להעלות אותן לפורום? התירוצים לא הופכים את התמונה לטובה...
אשתדל....![]()
בשמחה.נכתב ע"י איציק'ל;429492:תודה על התגובה המושקעת,
כיף לראות את זה,
יש משהו שקוראים לזה EXIF, אומר לך משהו?נכתב ע"י איציק'ל;429461:מאין לך שהשתמשתי בדגיטלי?
(לא שאני שולל, אני פשוט לא זוכר)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים