עו"ד רגיל באיזור ה80 שח
אני קבלתי חתימה מעו"ד ב50 שקל. כדאי לך לברר על שכן או משהו כזה, מישהו שישמח לתת בזול.
אז יש לי הפתעה - לא! הוא שמח לתת בזול!
וגם אישתו לא שמחה על זה!
וזה שאתה שכן לא אומר שאתה יכול לדפוק בדלת שניה אחרי שראית אותו נכנס הביתה,
ואז לעכב אותו שעה אם איזו שאלה ואפילו "לעשות טובה" ולתת לו 50 שקל..
אז יש לי הפתעה - לא! הוא שמח לתת בזול!
וגם אישתו לא שמחה על זה!
וזה שאתה שכן לא אומר שאתה יכול לדפוק בדלת שניה אחרי שראית אותו נכנס הביתה,
ואז לעכב אותו שעה אם איזו שאלה ואפילו "לעשות טובה" ולתת לו 50 שקל....
(לא התכוונתי ישירות אליך אלא לשכנים שלנו....)
אוקיי. אז אבהיר: לא דפקתי אצל שכן שאנחנו מכירים, אלא חיפשתי בספר טלפונים ומצאתי עו"ד ברחוב ליד, שהציע לי לבוא ולקבל חתימה ב50 שקל.
אז עם כל הכבוד, אל תתקפי במה שאת לא יודעת.
זה ממש עילה לתביעת דיבה.![]()
מינימום 200.
אתה משלם לא רק על הזמן המועט של החתימה.
אלא גם על שנות הלימוד הארוכות שהוא למד כדי שיוכל לחתום לך את החתימה הזו.
נו עם עו"ד במחיר כזה פלא שהאיום הוא תביעת דיבהאוקיי. אז אבהיר: לא דפקתי אצל שכן שאנחנו מכירים, אלא חיפשתי בספר טלפונים ומצאתי עו"ד ברחוב ליד, שהציע לי לבוא ולקבל חתימה ב50 שקל.
אז עם כל הכבוד, אל תתקפי במה שאת לא יודעת.
זה ממש עילה לתביעת דיבה.![]()
כי יש עוד רבים כמוהו.. וכי זה המחיר, נוטריון הרבה יותר יקר, 250 ש"חמה זה "רגיל" ולמה אתה חושב שהוא יעבור על מסמך כלשהו ויתן מזמנו בשביל 80 ש"ח?
אתה יכול לומר את זה על כל נותן שירות.ועל המקום שהוא שוכר ועל העט היוקרתי ועל החותמת המיוחדת וכו'
למה לא לקחת כסף כשאפשר והשני חייב אותך
אתה יכול לומר את זה על כל נותן שירות.
כמה אתה משלם לטכנאי מחשבים שבא אליך הביתה והקדיש לך סה"כ 15 דקות?
לא משלמים על עבודה לפי העלות שלה, אלא לפי התועלת שיש בה מול הצורך שלך בה.
בשתי מילים קוראים לזה "ביקוש והיצע".
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים