: "אמרתם שטראמפ ידפוק אותנו, אמרתם שיהיה שלום בהסכם אוסלו, אמרתם שההתנתקות תעשה טוב למדינה, אמרתם שיש פרטנר, אחר כך אמרתם שאין, בקיצור אתם אפסים, טראמפ גבר גבר, שיחרר את ירושלים ואת רובשקין, למי קראתם נאצי?????"
: "אמרתם שטראמפ ידפוק אותנו, אמרתם שיהיה שלום בהסכם אוסלו, אמרתם שההתנתקות תעשה טוב למדינה, אמרתם שיש פרטנר, אחר כך אמרתם שאין, בקיצור אתם אפסים, טראמפ גבר גבר, שיחרר את ירושלים ואת רובשקין, למי קראתם נאצי?????"
נקווה לטוב.לדעתי האישית צריך להיות טיפש כדי לא לפחד ממנו.
קריזיונר הוא קריזיונר. ו90 אחוז לפחות שהוא סובל מהפרעה נפשית קשה. אז עכשיו הוא מחייך אלינו, אנחנו פתאים? כל חיוך קונה אותנו?
אותי הוא מדאיג מאד ומפריע לי מאד, למשל, שחנות חרדית מסויימת משתמשת בו כסמלה ובכל מקומון ירושלמי יש תמונה שלו. מעבר לרדידות שבכך (למה להשתמש בפני גוי בהמיים לפרסום החנות שלך?) אני חוששת ליום שבו הוא יצטרף לרשימת הצוררים. איך הם ירגישו אז?
הגיגים אישיים.
למה לדאוג על דברים שעדין לא קרו?לדעתי האישית צריך להיות טיפש כדי לא לפחד ממנו.
קריזיונר הוא קריזיונר. ו90 אחוז לפחות שהוא סובל מהפרעה נפשית קשה. אז עכשיו הוא מחייך אלינו, אנחנו פתאים? כל חיוך קונה אותנו?
אותי הוא מדאיג מאד ומפריע לי מאד, למשל, שחנות חרדית מסויימת משתמשת בו כסמלה ובכל מקומון ירושלמי יש תמונה שלו. מעבר לרדידות שבכך (למה להשתמש בפני גוי בהמיים לפרסום החנות שלך?) אני חוששת ליום שבו הוא יצטרף לרשימת הצוררים. איך הם ירגישו אז?
הגיגים אישיים.
יש איזה אימרה של יהודי קנאי שישב בכלא בארה"באגב אומרים שכלא בארץ גן עדן לעומת הכלא בארה"ב
לדעתי האישית צריך להיות טיפש כדי לא לפחד ממנו.
הגיגים אישיים.
אצלינו קוראים לזה: חסיד אומות העולםתדעו לכם: יש כזה מושג גויים אוהדי ישראל! כן!
טראמפ אוהד יהודים מאז ומעולם, הוא גם טוב וחם עם כולם. ולעולם הוא יישאר ידיד.
לדעתי האישית צריך להיות טיפש כדי לא לפחד ממנו.
הגיגים אישיים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים