- הוסף לסימניות
כפר חב"ד?מה שהלך פה אצלנו בתוך כל החב"דניקים...
כפר חב"ד?מה שהלך פה אצלנו בתוך כל החב"דניקים...
השיער שיער טראמפ והראש ראש קים ג'ונג' אוןנראלי שהוא קצת התבלבלבין טראמפ לקים ג'ונג און
![]()
לתשומת ליבך: העולם המוסלמי תמיד היה נגד היהודים!!עדיין לא הבנתי האם זה שהכיר בירושלים זה לטובתינו
בינתיים זה נראה שזה ממש ממש לא כל כך המוסלמי כל העולם המוסלמי נגד היהודים.
אגב, זו היתה הבטחה שלהם לפני הבחירות.אל תשכחי שיש לו חתן יהודי ובת גיורת, לא כזה מהר יפגע בהם....
(והם גם מקורבים לחב"ד...)
לדעתי האישית צריך להיות טיפש כדי לא לפחד ממנו.
קריזיונר הוא קריזיונר. ו90 אחוז לפחות שהוא סובל מהפרעה נפשית קשה. אז עכשיו הוא מחייך אלינו, אנחנו פתאים? כל חיוך קונה אותנו?
אותי הוא מדאיג מאד ומפריע לי מאד, למשל, שחנות חרדית מסויימת משתמשת בו כסמלה ובכל מקומון ירושלמי יש תמונה שלו. מעבר לרדידות שבכך (למה להשתמש בפני גוי בהמיים לפרסום החנות שלך?) אני חוששת ליום שבו הוא יצטרף לרשימת הצוררים. איך הם ירגישו אז?
הגיגים אישיים.
הוא אולי בן אדם שונה אולי בן אדם מוזר, אבל למה קריזיונר- עדין לא שמעתי ממנו הצהרות סותרות, (חוץ מבקמפיין שלו כמו כל נשיא אחר.) ישנה כתבה מדהימה של חיים ולדר שהתפרסמה בענין טראמפ וחוסר שימת ליבו לדעת הסביבה שהתקציר שלה (אני מקוה שאני לא מעוותת): השנויים הגדולים בהסטוריה ארעו ע"י אנשים שלא סובבו את הראש אחורה כדי לראות מה כל העולם ההפוך מגיב לכל צעד שהם עושים ומעבר לכך לדעתי הקטנה אפשר להסתכל על זה כעוד התגלות של הקב"ה (בבחינת "מציץ מן החרכים") ,בה הוא מראה לנו שאותו יצור אחרון בו היינו שמים מבטחינו בענין זה על ידו באה הישועה . סליחה אם הלאיתי בדברים.לדעתי האישית צריך להיות טיפש כדי לא לפחד ממנו.
קריזיונר הוא קריזיונר. ו90 אחוז לפחות שהוא סובל מהפרעה נפשית קשה. אז עכשיו הוא מחייך אלינו, אנחנו פתאים? כל חיוך קונה אותנו?
קריזיונר זה אדם שמחליט דברים מפתיעים בפתאומיות, שיוצא פתאום בבוקר עם הכרזה לא צפויה.הוא אולי בן אדם שונה אולי בן אדם מוזר, אבל למה קריזיונר- עדין לא שמעתי ממנו הצהרות סותרות, (חוץ מבקמפיין שלו כמו כל נשיא אחר.) ישנה כתבה מדהימה של חיים ולדר שהתפרסמה בענין טראמפ וחוסר שימת ליבו לדעת הסביבה שהתקציר שלה (אני מקוה שאני לא מעוותת): השנויים הגדולים בהסטוריה ארעו ע"י אנשים שלא סובבו את הראש אחורה כדי לראות מה כל העולם ההפוך מגיב לכל צעד שהם עושים ומעבר לכך לדעתי הקטנה אפשר להסתכל על זה כעוד התגלות של הקב"ה (בבחינת "מציץ מן החרכים") ,בה הוא מראה לנו שאותו יצור אחרון בו היינו שמים מבטחינו בענין זה על ידו באה הישועה . סליחה אם הלאיתי בדברים.
אגב אומרים שכלא בארץ גן עדן לעומת הכלא בארה"ב
וגוי שעושה רושם של נורמלי ומנומס אז הוא פחות מסוכן? עיין ערך נשיאי אירופה....קריזיונר זה אדם שמחליט דברים מפתיעים בפתאומיות, שיוצא פתאום בבוקר עם הכרזה לא צפויה.
הישועה אכן עשויה לבא דרכו אבל הישועה שאנחנו מצפים לה היא לא גוי שיסכים שנבנה את בית המקדש השלישי.... יותר בכיוון של מלחמת גוג ומגוג. והאופן הלא טבעי שיצור כזה נבחר לנהל את אחת ממעצמות העולם, הוא אכן שמימי ומלמד.
ברור שלב מלכים ושרים ביד ה', אז בגלל זה הייתם מתיידדים עם מושל קוריאה הצפונית?! צריך קצת חוש ריח בחיים.
למשהו יש את השיר/ קליפ האחדות (unity)שפורסם לפני מאסרו?
כנ"למשום מה בתחושה שלי, טראמפ מזכיר לי את אחשוראש ממגילת אסתר, והתחושה הזו מלווה אותי מימי התעמולה לבחירות...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים