- הוסף לסימניות
לא. העיקר שיהיה כבר תיק כשנכנסים לאופק.יש לה תיק, אבל גם הוא נפתח כנראה אחרי מרץ. זה משנה?
לא. העיקר שיהיה כבר תיק כשנכנסים לאופק.יש לה תיק, אבל גם הוא נפתח כנראה אחרי מרץ. זה משנה?
אני לא יודעת, זה תלוי אם בחופש הגדול יתנו לך תוספת אם או שלא. השכר בחופש הרי נגזר מהמשכורות בכל השנה. אני לא יודעת אם הוא נגזר רק מאחוז המשרה, אלא גם מהסטטוס.אני אמורה ללדת באב, האם אקבל מקדם של משרת אם ?
אין צורך. בכל מקרה תקבלי משכורת בחופש הגדול. גם אם את בחופשת לידה.האם כדאי לי לוותר על חלק מהחופשת לידה עבור זה?
ממה שראיתי לגננת בכלל אין הבדל במקדם ההמרה אם זה משרת אם או לא, רק למורה(בתור גננת זה 17% ובתור אם זה נראה לי עוד תוספת של 7% סה"כ 24% למרות שלא ראיתי את זה מפורשות)
הגיוני. במצב שבו מקבלים תוספת מינימום משמעותית (מה שקורה בד"כ כשאין תואר) הגמולים לא משפיעים בכלל כי הם באים על חשבון תוספת המינימום.לפי מה שאומרים כאן באשכולות הדרגה נקבעת לפי הסכום המשולב כולל כל התוספות וכולל התוספת שכר מינימום,
מבדיקה שלי ביוניק, אני רואה שאין הבדל אם אעשה 16 גמולים או לא אעשה, הסכום שווה בכל מקרה (5 שנים ותק).
למתי לחכות? ברגע שנכנסים לאופק אין גמולי השתלמות, אלא 60 שעות שצריך לעשות כל שנה כדי להתקדם בזמן.האם כדאי לי לחכות עם הגמולים לאחר כך??
אולי כדאי לשמור את הגמולים לקיום החובות בשנים הקרובות?למתי לחכות? ברגע שנכנסים לאופק אין גמולי השתלמות, אלא 60 שעות שצריך לעשות כל שנה כדי להתקדם בזמן.
זה רק אומר שאין טעם להתאמץ להוציא גמולים מהר לפני הכניסה לאופק, כי זה גם ככה לא יעזור...
אי אפשר.אולי כדאי לשמור את הגמולים לקיום החובות בשנים הקרובות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים