- הוסף לסימניות
כדאי לקנות את הספר או שהיום זה לא שימושי אני חייבת ספר בנושאנכתב ע"י ונתנו10;111553:בקשר לדפוס על בטוח:
http://www.dfusalbatuach.com/
זה האתר שלה. חיפוש בפרוג, יביא לך יותר תוצאות על איכות הספר וכו'.
איך מחפשים את זה בפרוג
כדאי לקנות את הספר או שהיום זה לא שימושי אני חייבת ספר בנושאנכתב ע"י ונתנו10;111553:בקשר לדפוס על בטוח:
http://www.dfusalbatuach.com/
זה האתר שלה. חיפוש בפרוג, יביא לך יותר תוצאות על איכות הספר וכו'.
תאמת הם דרשו לדעת ליפני הקורס רק שבמקום הקודם שלמדתי לא לימדו בקורס עשו לנו שיעור אחד על זה אך אני רוצה להבין יסודי תאמת שאומרים שהיום הדפוס עושה כמעט הכלנכתב ע"י RCpro;111580:עזבי אותך משטויות...אני לא מוצאת סמייל מתאים ...
אם איפה שאת לומדת לא מלמדים אותך (מה כן מלמדים שם?), יש את הפורום...
הוא מתקיף את המכון בו למדתי..אולי תצליח להרגיע אותו בקשר למקום ההוא..אני לא הצלחתינכתב ע"י ונתנו10;111597:למה להתקיף?
אז נכון בפורום הזה יש לך הכל, ועל כל שאלה יש עליה ב"ה תשובה,
אבל אני לא חושב שיפה להתקיף אחרים.
אכן, אני לא מבין אותו,נכתב ע"י gilag1;111601:הוא מתקיף את המכון בו למדתי..אולי תצליח להרגיע אותו בקשר למקום ההוא..אני לא הצלחתי![]()
בקיצור, באיזה נושא?נכתב ע"י gilag1;111582:בקיצור אני רוצה ספר בנושא
צודק!אך שוב הבהרה הוא לא מתקיף אותי או את קצב לימודי אלה את מקום לימודי לא מצדיקה רק מבהירהנכתב ע"י ונתנו10;111603:אכן, אני לא מבין אותו,
הוא הרי יודע שבפורום שלנו אין מקום להתקיף אף אחד,
וודאי שלא בגלל חוסר ידע כזה או אחר. כל אחד לומד עם הזמן, למה להתקיף?
ממש תודה ,כן לסגירת קבצים באילוס ובאינדיזייןנכתב ע"י RCpro;111613:בקיצור, באיזה נושא?
סגירת קבצים לדפוס? או השלבים של הריפ וכו'?
לדעתי מה שאמור לעניין אותך זה סגירת קבצים לדפוס.
יש פה בפורום מספיק מידע, וזה ממש לא מסובך.
מאיזה תוכנות את שואלת? אפשר להכין מדריך מינימלי בנידון.
לקורל כבר יש מדריך.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים