- הוסף לסימניות
ב"ה וה' יעזור הלאה.מה עם התינוק עכשיו?
בבית.
כנראה סתם התקף חריג...
ב"ה וה' יעזור הלאה.מה עם התינוק עכשיו?
הצעה לפעם הבאה שלא תבוא:טוב, אז תודה לכל אלה שעזרו לי תוך כמה דקות לדון את עמ"י לכף זכות.
אכן, זה היה אנחנו.
מחפשים דרך להגיע למוקד לילה. אין מוניות. אין אוטובוסים.
ותודה לכל אלה שאמרו שהיו מציעים עזרה.
משום מה, עברו לידינו כמות מכובדת של רכבים עם נהגים חרדים ולא עצרו לנו.
הייתי כ"כ מבואסת ורציתי לשמוע מה אנשים נוספים חושבים על זה.
אז, תודה לאלה שהעלו השערות- שמרוב שהייתי עסוקה בעצמי באותו זמן לא חשבתי שהן הגיוניות
ותודה לאלה שבכל אופן היו מציעים עזרה...
יש לי עוד כיוון לדון לכף זכות.טוב, אז תודה לכל אלה שעזרו לי תוך כמה דקות לדון את עמ"י לכף זכות.
אכן, זה היה אנחנו.
מחפשים דרך להגיע למוקד לילה. אין מוניות. אין אוטובוסים.
ותודה לכל אלה שאמרו שהיו מציעים עזרה.
משום מה, עברו לידינו כמות מכובדת של רכבים עם נהגים חרדים ולא עצרו לנו.
הייתי כ"כ מבואסת ורציתי לשמוע מה אנשים נוספים חושבים על זה.
אז, תודה לאלה שהעלו השערות- שמרוב שהייתי עסוקה בעצמי באותו זמן לא חשבתי שהן הגיוניות
ותודה לאלה שבכל אופן היו מציעים עזרה...
הצעה לפעם הבאה שלא תבוא:
הגבר יכול להניף יד ולנסות לעצור יהודי טוב,
בשעות כאלו זה לא בושה,
הרבה פעמים נהגים לא בדיוק רואים כל אחד שהולך על המדרכה...
מנסים לעצור רכבים ולבדוק כל הזמן האם יש רכב/ אוטובוס בשטח
תודה על הכנות!יש לי עוד כיוון לדון לכף זכות.
זה שעה שכולם עייפים, או שקמו הרגע או שעוד רגע במיטה...
כך שכולם חדורי מטרה להגיע כבר הביתה/עבודה ולא להעמיס על עצמם עוד מטלה כי גם ככה הם עייפים מרוטים...
לא מתביישת לומר אבל בעלי כשהוא עייף ל"ע על הרכב מה שעומד לו בראש זה רק להגיע כבר בשלום.. פחות בקטע לעצור ולעזור...
אם היה לו התקף קוצר נשימה, מזמינים אמבולנס. לא מחכים לאנשים טובים שיעצרו לכם.ב"ה וה' יעזור הלאה.
בבית.
כנראה סתם התקף חריג...
ב"ה זה לא היה התקף נשימתי.אם היה לו התקף קוצר נשימה, מזמינים אמבולנס. לא מחכים לאנשים טובים שיעצרו לכם.
עם נשימה לא משחקים!
העיקר שהכל בסדרב"ה זה לא היה התקף נשימתי.
כשאמרתי התקף התכוונתי להרגשה כללית לא טובה של כמה שעות. סליחה שלא הסברתי את עצמי ברור.
זה ממש מה שבאתי לומרהצעה לפעם הבאה שלא תבוא:
הגבר יכול להניף יד ולנסות לעצור יהודי טוב,
בשעות כאלו זה לא בושה,
הרבה פעמים נהגים לא בדיוק רואים כל אחד שהולך על המדרכה...
סליחה על השאלה, אם הייתם כ"כ נואשים מדוע לא הזמנתם מונית?אוקי, תודה לכם.
ומה הייתם עושים לו הייתם רואים אותם מנסים לעצור רכבים ולבדוק כל הזמן האם יש רכב/ אוטובוס בשטח?
ו- רגע פרט חשוב נוסף.
התינוק על הידיים וצורח!!!
שימו לב שהדגשתי כמה פעמים שניסינו לעצור, והלכנו בקצב מהיר.זה ממש מה שבאתי לומר
זה גם יכול להיות קצת חופר לעצור לזוג שאולי סתם מטייל....
למה שהנהג יחשןב שאתם צריכים עזרה?
אולי יש לכם מישהו שיקח אותכם מהצומת....
עשינו מלא טלפונים לחברות מוניות לפני שיצאנו מהבית.סליחה על השאלה, אם הייתם כ"כ נואשים מדוע לא הזמנתם מונית?
ואחרי שהיא עם ילד היא עדיין זוצית?רק שאלה איך אומרים זוצית ירושלמית אחרי שהיא עברה לבית שמש?
אחרי שאכל חלה...ב"ה זה לא היה התקף נשימתי.
כשאמרתי התקף התכוונתי להרגשה כללית לא טובה של כמה שעות. סליחה שלא הסברתי את עצמי ברור.
הם טענו שזה לא מזה...אחרי שאכל חלה...
ת'אמת שדווקא על הכייון הזה חשבתי- אבל בהחלט היה מלא מקומות לעצור.הייתי מאוד משתדלת לעצור אם התנאים היו מאפשרים.
הלכתם במקום שאפשר לעצור בו? יש שול סביר/חניות לעמוד בהן?
לפעמים מי שלא נוהג פחות אוחז כמה מסוכן יכולה להיות עצירה במקום שלא מתאפשר.
דווקא בגלל זה...וחוצמזה השעה הייתה 4:30-6:00. כמה אנשים נוסעים בזמן הזה???
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים