גם אם יש לו ספק אם הילד במצוקה רפואית?נתון נוסף, נהג ששומר על חוקי התנועה, לא עוצר לזוג עם ילד אם אין לו בוסטר מתאים באוטו...
גם דרך לדון לכף זכות.
הוא לא היה חושב שזו מצוקה רפואית, כי הם לא היו הולכים ברגל.גם אם יש לו ספק אם הילד במצוקה רפואית?
שואלת רציני עכשיואני עוצר למלא טרמפים
אבל בחיים לא עוצר למישהו עם ילד
לא מסתכן בדוח בשביל מישהו אחר
אלא אן כן חזרתי מסיבוב עם ילדי ואז הכסא תינוק והבוסטרים ברכב
נשאל אותך הפוךשואלת רציני עכשיו
ב4:30-6:00 בבוקר. יש מישהו שקיבל פעם דוח בשעות האלה? (בתוך העיר!)
נשאל אותך הפוך:נשאל אותך הפוך
נניח והיינו עוברים בכביש 10
והיה עוצר אותנו שוטר או מחסום
(פעם היה כמעט כל לילה לאחרונה נרגעו)
היית משלמת לי את הדוח?
וגם אם כן מה הייתי עושה עם הנקודות?
שההורים אידיוטים שהם לא הזמינו אמבולנס.נשאל אותך הפוך:
אתה נוסע בכביש עירוני בבית שמש בחמש בבוקר ורואה זוג עם ילד על הידיים מתרוצצים אנא ואנה כשהמצוקה ניכרת על פניהם, אתה מסתובב אחורה ורואה שאין לך בוסטר אז אתה שם גז ומסתלק.
אחרי כמה שעות אתה קורא ב-jdn או בכל רגע על ילד (חלילה וחס לא על אף אחד מישראל) שהיה במצוקה נשימתית ובגלל קושי להגיע בזמן למוקד רפואי מצבו הידרדר והוא כעת במצב קשה.
מה היית חושב?
ברור!היית משלמת לי את הדוח?
אין לי מושג. לא מבינה בדוחות.וגם אם כן מה הייתי עושה עם הנקודות?
אם זה מקרה חירום שיזמינו אמבולנסנשאל אותך הפוך:
אתה נוסע בכביש עירוני בבית שמש בחמש בבוקר ורואה זוג עם ילד על הידיים מתרוצצים אנא ואנה כשהמצוקה ניכרת על פניהם, אתה מסתובב אחורה ורואה שאין לך בוסטר אז אתה שם גז ומסתלק.
אחרי כמה שעות אתה קורא ב-jdn או בכל רגע על ילד (חלילה וחס לא על אף אחד מישראל) שהיה במצוקה נשימתית ובגלל קושי להגיע בזמן למוקד רפואי מצבו הידרדר והוא כעת במצב קשה.
מה היית חושב?
יפה שברור.ברור!
אז זהו שפשוט אין דרך להעביר נקודותאין לי מושג. לא מבינה בדוחות.
יש תוכנית סדורה להקמת בי"ח בבית שמש ובבי"ש כמו בבי"ש, היכונו להפגנותתגידו מה עושים עם זה שאין בי"ח קרוב בבית שמש הענקית??
שיבנו משהו אפילו זמני. זה מטורף!
שלא נצטרך!
גם בעיני...ועדין פלא בעיני שאף אחד לא עצר
יודעת..יש תוכנית סדורה להקמת בי"ח בבית שמש ובבי"ש כמו בבי"ש, היכונו להפגנות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים