- הוסף לסימניות
האם מישהו מכם מרנדר ברנדר פרוגרסיבי חללים גדולים עם הרבה פרטים ותאורה (כדוגמת בית מדרש למשל) אם כן, כמה זמן בערך לוקח לכם הרנדר, זה פשוט יוצא לי ארוך בטירוף, אני שוקלת לרנדר בבאקט רק שאני לא יודעת איזה הגדרות לתת לו.
נכתב ע"י bat7arch;n4970730:לדעתי לא נכון לעשות רינדור סופי בPROGRESSIVE
אני יכולה לתת לך הגדות נכונות לרינדור סופי
כמובן שזה תלוי בחוזק המחשב שלך וגם במודל עצמו
תקבעי רזולציה מתאימה
בלשונית image sampler: לבחור adaptive
בלשונית adaptive image sampler לקבע min:1 max:40
color mapping: במקרה שזה הדמית פנים כפי שהבנתי משאלתך תבחרי exponential (ה SHUTTER SPEED של המצלמה צריך להיות בהתאם כלןמר באזור ה50)
לסמן את:sub pixel mapping ואת clamp output
בGI לבחור: irridiance map ו- light chache
irridiance map : לבחור high
light cache: להגדיר SUBDIV 1500
בכרטיסיה setting לסמן את use embree
ו mem limit :לתת הכי הרבה בהתאם למחשב שלך
אם את לא מסתדרת תוכלי ליצור איתי קשר באישי
בהצלחה
נכתב ע"י רחלי זכאי;n4972633:1. איך שאני יודעת קובץ פרוגסי לא נשמר עם חומרים, ז"א שאם אתה מנסה לייבא לקובץ חדש זה לא בא עם החומרים לכן כדאי לשמור בספריית חומרים או משהו כזה.
2. אם אתה משתמש בפרוגסי באותו קובץ זה פשוט להעתיק את המודל עצמו ולהסתיר את הcopy(לכל מקרה שלא יהיה)לבחור את המודל שנשאר לייצא בVRay mash export לבחור את האפשרות השניה שזה לייצא פרוגסי אחד ( או אפשרות ראשונה של כמה פרוגסים) ולסמן את האפשרות הזאת: ...autonatically זה פשוט מחליף את המודל לפרוגסי באותו מקום שהיה המודל המקורי, ותמיד תוכל לעשות show בשביל לראות אותו שוב.
נכתב ע"י bat7arch;n4973291:דבר ראשון תמיד כדאי לעשות את הPROXY בקובץ נפרד ואז לייבא אותו בMERGE לקובץ
אם הוא מגיע בלי חומרים אפשר לעשות references- Assert tracking
לסמן את מה שבלי חומר
ללחות מקש ימני ו set path:ולהפנות לתיקית החומרים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים