- הוסף לסימניות
???נכתב ע"י זו אניאני;65758:כמובן שבסוף קרדיט לא שמתי - - -
(אלא א"כ זה גם היה יותר מדי בשבילו - - -)
העבודה בסדר גמור, אין שום סיבה לא לשים קרדיט.
???נכתב ע"י זו אניאני;65758:כמובן שבסוף קרדיט לא שמתי - - -
(אלא א"כ זה גם היה יותר מדי בשבילו - - -)
נכתב ע"י זו אניאני;65758:ביחוד שהוא אמור להמשיך לעבוד איתי - - -)
אני יכול להוכיח לך שאתה לא צודק.נכתב ע"י זו אניאני;66454:אני גם בעד לשדר ביטחון עצמי - ובבד בבד לכבד את הלקוח
רק שלא עם כל הלקוחות זה עובד!
פה - הוא היה לקוח שטען שהוא כבר15 שנה מתעסק עם פרסום לחנויות (???- בעצמי לא הבנתי - אבל כך הוא הגדיר את עצמו) אז הוא מבין את הציבור ויודע - כך הוא טען!
וכמובן שאם אני לא היתי שומרת בציפרניים על מינימום של עיצוב - המודעה היתה נראית פי 2 לא מעוצבת!
בקיצור - זה היה מקרה קצת קשה - - -
נכתב ע"י ונתנו10;66641:אני יכול להוכיח לך שאתה לא צודק.
הוא פשוט הגיע עם בטחון עצמי יותר ממך, ואתה השתכנעת מהמילים שלו.
ודאי ששידרת בטחון.נכתב ע"י זו אניאני;66667:נו - הודיתי!
שיש מעט צדק - (מעט - זה לא מספיק?)
למה אני אומרת מעט - כי אני בפרוש שידרתי ביטחון!
טוב, במחשבה שניה אני משנה:
יש צדק בדברים!
אבל המקפים ( - - -) מפריע לי.נכתב ע"י זו אניאני;66676:נו-נו- -
בעז"ה - - -
אני טוב בדרך המלך - - -
מצד אחד, אתה מקצועי מאוד. ובכל זאת עוד לא ברמה של בלה בלה.נכתב ע"י זו אניאני;66683:כאן אני החולה - - -
נדבקתי קשות מבלה בלה - - -
כרגע אני בשיא המחלה!!!
אולי בהמשך זה יעבור - - -
(נראה, אולי פסיכולוג - - -)
נדבקתי קשות מבלה בלה
כרגע אני בשיא המחלה - - -
אולי בהמשך זה יעבור
(נראה, אולי פסיכולוג - - -)
ניסית פעם לעשות כך בלי להתווכח איתו? או מלכתחילה לא הסכמת? מנסיון תעשו לפי דעתו של הלקוח, במקביל תעשו משהו לנחת שלכם. ברוב הפעמים הלקוח יחזור לדבר המקצועי...נכתב ע"י אביגדור;43711:ואם הוא רוצה דווקא אדום עם כחול? ואותיות שממלאות את כל המודעה מקצה לקצה בשמונה סוגי פונטים? או כותרת לחנות מתנות בכתב סת"ם והפירוט בקומיקס?
וזה לא שאלות שהמצאתי אלא מעשים שבכל יום.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים