בהצלחה-רק שימי לב פוקוס ותריס קצת שונה מסטילסאני רוצה להסריט במצלמה מקצועית
הכי מומלץ זה פרימייראיך אחכ מסדרים את זה לקובץ אחד מסודר
לסגור על 4 גיגהושיכנס בדיסק אחד?
120 לשעת צילום+עלות עריכה-100 ש"ח לשעת עבודה (מקובל גם לקחת על נסיעות)ומה העלות של דבר כזה?
תצליחיתודה רבה גדולה!!
אני שואלת מה העלות כשאיש מקצוע עושה את זה קרי עורכת וידיאולא הבנתי את השאלה.
את רוצה לערוך את זה בעצמך בפרימייר?
את שואלת מה העלות כשאיש מקצוע עושה את זה?
אמן, גם אתבהצלחה-רק שימי לב פוקוס ותריס קצת שונה מסטילס
המהירות גם משמעותית?
יש מצב שאת מסבירה לי בקצרה
אני עם חצובה כמובן
הכי מומלץ זה פרימייר
אין לי
לסגור על 4 גיגה
ברור
השאלה איך
120 לשעת צילום+עלות עריכה-100 ש"ח לשעת עבודה (מקובל גם לקחת על נסיעות)
עלות של העריכה בלבד
אני חייבת לדעת מראש....
תצליחי
אני על 6D קאנוןאיזה מצלמה את מצלמת?
התריס אמור להיות כפול מהתמונות לשניה...
במילה אחת-50
אם אין לך פרימייר אז מה כן יש לך?
אם אין לך מושג כמה זמן אמור לקחת לך וזה עריכה פשוטה אז 300/350...
ועוד משהו ששונה בוידאו זה הזיכרון והסוללה..-תמיד בנות שרגילות לצלם בסטילס לא אוחזות את זה וידאו אוכל גיגות
וגם את הסוללה זה ממש אוכל
הבנתי אותך ואשמח לתת שרותאני בעצם מחפשת פה מישהי שתעשה לי את זה![]()
ממש ממש לא!32 יספיק?
לא!50 במהירות לא מידי איטי?
אם את יודעת לשחק עם הפוקום זה יצא לך מושלם!!זה לא יצא מטושטש?
לכמה זמן?ממש ממש לא!
אני תמיד עם 2 של 64...ושימי לב לכרטיס מהיר
במצלמה שלי-לשלוש שעות...לכמה זמן?
בעריכה סוגרים את זה לקובץ מסודר של 4 גיגהואיך אחכ מכניסים את זה לדיסק אחד??
אני מסריטה ב800d של קנון ותמיד באוטומט, (היא עם מסך מגע ופוקוס עוקב)פוקוס ידני ולא אוטומטי.
איך סוגרים לקובץ מסודר של 4 גיגה?במצלמה שלי-לשלוש שעות...
בעריכה סוגרים את זה לקובץ מסודר של 4 גיגה
ב80d פוקוס עוקב???אני מסריטה ב800d של קנון ותמיד באוטומט, (היא עם מסך מגע ופוקוס עוקב)
אין בעיות בפוקוס בכלל. מה זה אומר?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים