- הוסף לסימניות
נכתב ע"י דונלד טראמפ;2376861:
בדרך אגב הייתי שמחה למתקן כזה לשקיות שיש לי בבית
מישהו מכיר את זה?
נכתב ע"י דונלד טראמפ;2376861:
נכתב ע"י שרהה;2376876:בדרך אגב הייתי שמחה למתקן כזה לשקיות שיש לי בבית
מישהו מכיר את זה?
נכתב ע"י wald;2376877:אני חושבת שיש להשיג בכל חנות של פלסטיק או של דברים לבית
נכתב ע"י שרהה;2376878:איך קוראים למתקן?
חחחחחח איזה תפריט מפורטנכתב ע"י wald;2376884:באים לחנות
שואלים את המוכר
יש לך כזה מתקן שתוקעים בו שקיות ניילון ומושכים כשצריך
בצורת גליל כזה עם חורים
יש? יופי תודה
אני צריכה גדול יותר
יש עוד צבע?
תודה
יש!!!
חחח אין פה איזה מילה סודית בעברית![]()
נכתב ע"י שרהה;2376889:חחחחחח איזה תפריט מפורט
לא כתבת איך אני שואלת על המחיר, אוקיי אני מקוה להסתדר לבד עם זה![]()
נכתב ע"י דונלד טראמפ;2376905:לא לשכוח: אפשר הנחה?
נכתב ע"י wald;2376884:באים לחנות
שואלים את המוכר
יש לך כזה מתקן שתוקעים בו שקיות ניילון ומושכים כשצריך
בצורת גליל כזה עם חורים
יש? יופי תודה
אני צריכה גדול יותר
יש עוד צבע?
תודה
יש!!!
חחח אין פה איזה מילה סודית בעברית![]()
נכתב ע"י cyp;2377002:כולם פה כותבים שנסחפנו שאנחנו חושבים על ה10 אגורות ושזה דקדוקי עניות וכו שאנשים לא קונים שקיות ונסחבים,
אני כבר פעמיים עשיתי קניה גדולה באושר עד וברמי לוי ולא לקחתי אפילו שקית אחת ב10 אג'
ולא! ממש לא קשור לדקדוקי עניות אין לי בעיה לשלם אפילו על 20 שקיות בכל קניה, אבל זה ממש לא העניין של החוק,אני הרגשתי שאם אני קונה שקיות אז מה הועיל החוק, העניין שלא נשתמש בשקיות, אז בסדר בקניה הראשונה לא התארגנתי כראוי וקבלתי רק 2 סלים שלא הספיקו אז קניתי עוד 2 שקיות חזקות ב60 אג' כל שקית באושר עד, אבל הם נשארו לי לשימוש חוזר, אבל בפעם אחרת אני אצטייד בסלי בד כי אני באמת מאמינה שהגזמנו עם כל הנייילונים האלו, לפני החוק הייתי יוצאת מקנייה גדולה אם לפחות 30 שקיות אם לא יותר,
זה מוגזם לחלוטין, כבר עכשיו אני רואה שהרחובות יותר נקיים, הניילונים נהיו מצרך יקר!
ושתדעו שהרבה יותר נוח לארוז בסלי בד וגם בבית הסידור מצרכים הרבה יותר מהיר ונחמד,
אני לא יודעת מה היית עושה עם השקיות האלהנכתב ע"י cyp;2377002:כולם פה כותבים שנסחפנו שאנחנו חושבים על ה10 אגורות ושזה דקדוקי עניות וכו שאנשים לא קונים שקיות ונסחבים,
אני כבר פעמיים עשיתי קניה גדולה באושר עד וברמי לוי ולא לקחתי אפילו שקית אחת ב10 אג'
ולא! ממש לא קשור לדקדוקי עניות אין לי בעיה לשלם אפילו על 20 שקיות בכל קניה, אבל זה ממש לא העניין של החוק,אני הרגשתי שאם אני קונה שקיות אז מה הועיל החוק, העניין שלא נשתמש בשקיות, אז בסדר בקניה הראשונה לא התארגנתי כראוי וקבלתי רק 2 סלים שלא הספיקו אז קניתי עוד 2 שקיות חזקות ב60 אג' כל שקית באושר עד, אבל הם נשארו לי לשימוש חוזר, אבל בפעם אחרת אני אצטייד בסלי בד כי אני באמת מאמינה שהגזמנו עם כל הנייילונים האלו, לפני החוק הייתי יוצאת מקנייה גדולה אם לפחות 30 שקיות אם לא יותר,
זה מוגזם לחלוטין, כבר עכשיו אני רואה שהרחובות יותר נקיים, הניילונים נהיו מצרך יקר!
ושתדעו שהרבה יותר נוח לארוז בסלי בד וגם בבית הסידור מצרכים הרבה יותר מהיר ונחמד,
נכתב ע"י ביילי;2377115:למה מזדעקים כל כך על שקיות ניילון שמחריבות את עולמינו?!
ומה עם כמויות אדירות של כילים חד פעמיים שנזרקים בתוך שקיות אשפה?!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים