קומה גבוהה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
עשיתי חיסון וקיבלתי מנה אחת, ועשיתי בדיקה סורולוגית, ויצא לי כמעט 1300 מישהו יודע מה זה אומר? אמרו לי במזכירות שאסור לי לקחת מנה שניה, האם ידוע למישהו האם זה נכון?
זה נראה כמו טעות, עדיין לא שמעתי על כזה מספר מטורף של נוגדנים.עשיתי חיסון וקיבלתי מנה אחת, ועשיתי בדיקה סורולוגית, ויצא לי כמעט 1300 מישהו יודע מה זה אומר? אמרו לי במזכירות שאסור לי לקחת מנה שניה, האם ידוע למישהו האם זה נכון?
מרופא משפחהמאפשרים היום בקלות לעשות בדיקה סורולוגית?
ממי מבקשים?
תלוי באיזה קופ"חמאפשרים היום בקלות לעשות בדיקה סורולוגית?
ממי מבקשים?
למה לתקוףלא ברור לי את מי אתה שואל פה?
את חבורת הקונספירטיביים שממציאים פה עובדות אלטרנטיביות על כל צעד ושעל? [הם אלו שיעוטו לענות לך בדרך כלל...]
שאלות כאלו שואלים רופא! ומומלץ לשאול רופא אימונולוג. ואם אינך יודע מי מהם המומחה, תשאל יועצים רפואיים למי לפנות.
גם לי היה כתוב ככה ואני לא יודע כמה נוגדנים אני לא יודע מה זה כל המספרים...אני יצא לי מעל 3000 מה זה המספרים הללו שאלתי אחות ורופא משפחה וגם הם אמרו לי שלא יודעים אולי מישהו כאן שמע משהו על העניין דרך אגב היה כתוב בתוצאות הבדיקה שמה 28.1.21 השיטה השתנתה אולי זה הפתרון למס' הללו
אני גם היה כתוב חיובילמה אני לא קיבלתי מספרים???
עשיתי לפני שבוע במכבי, קיבלתי תשובה חיובית, אך בלי מספרים
למה?
את החיובי אתה מביןאני גם היה כתוב חיובי
ואת המספר הזה
1116.7 ואת זה AU/mL
לא יודע אולי מישהו יכול להסביר לי?
שמה זה אומר?(אצלך זה 1116.7)
שיש לך המון נוגדניםשמה זה אומר?
דרך אגבשיש לך המון נוגדנים
לא נראה לידרך אגב
זה אחי...
הוא ילד
זה שונה אצל ילדים?
אני גם...לא נראה לי
אבל על זה אין לי מספיק מידע -בררתי יותר על מבוגרים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים