נכון להיום - בבית חולים תל השומר מחשבים תשובה חיובית בין 1-20שיטת החישוב שונתה החל מפברואר. לפי החישוב החדש רק החל מ150 נוגדנים האדם נקרא מחוסן .
יש שכתבו כאן שהחישוב הוא ביחס של פי 10 מהחישוב הקודם (ואכן בעבר בתי חולים החשיבו תוצאה חיובית מ15 ומעלה)
נכון להיום - בבית חולים תל השומר מחשבים תשובה חיובית בין 1-20
זה סותר את הערכה שלךככל הנראה בקופות חולים מציגים את נוגדני ANTI-N
אני עשיתי בדיקה בקופת חולים ויצאתי חיובי ובתל השומר שלילי
לא התחסנתי!זה סותר את הערכה שלך
אם קופות החולים מציגות את נוגדני ANTI-N כטענתך, אז בהנחה שהתחסנת התוצאה הייתה צריכה להיות בתל השומר חיובית ובקופה שלילית, ולא הפוך.
אז למה בתל השומר התוצאה הייתה שלילית?לא התחסנתי!
הייתי חולה לפני 4 חודשים
זו השאלה שליאז למה בתל השומר התוצאה הייתה שלילית?
לא כתוב לך גם חיובי או שלילי?מישהו יודע מה אומרת תוצאה AU/ML - 3.8 ??? מבית חולים "שמיר"
AU/ML זה יחידות נוגדנים למיליליטר דם.מישהו יודע מה אומרת תוצאה AU/ML - 3.8 ??? מבית חולים "שמיר"
שאלו על שמירAU/ML זה יחידות נוגדנים למיליליטר דם.
3.8 זה קצת, בהדסה זה שלילי.
לא כתוב לך גם חיובי או שלילי?
אני באותו מצב בדיוק. בכלל לא חליתי בקורונה, אבל הייתי צריכה לעשות בדיקת דם אז על הדרך עשיתי סרולוגית. אחרי יומיים עשיתי חיסון ואחרי עוד יומיים קיבלתי תשובה חיובית בסרולוגית )מכבי.בלי מספרים)עשיתי חיסון וקיבלתי מנה אחת, ועשיתי בדיקה סורולוגית, ויצא לי כמעט 1300 מישהו יודע מה זה אומר? אמרו לי במזכירות שאסור לי לקחת מנה שניה, האם ידוע למישהו האם זה נכון?
התוצאה שלילית,מישהו יודע מה אומרת תוצאה AU/ML - 3.8 ??? מבית חולים "שמיר"
זו ההוכחה שכל בית חולים התשובות הן שונותשלילי
נראה לי שזה היה מדור לפני המדיניות החדשה שהתחלפה לפני כשבועזה נכון שהבדיקות של הקופות הן מסוג דפוק?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים