אני גם כמכינה 2 קילו אני מכינה כל קילו בנפרד,סוג של פחד ממסה של בצקבגלל הסגולה החלטתי לנסות, ואם כבר, אז גם הפרשת חלה
לכן ניסיתי עם 2 קילו
אפיתי פעם אחת לפני מלא שנים
אבל גם אז לא היה הצלחה מסחררת
אני אופה 3 קילו, למי שכבר התנסתה בקילו והצליחה, יכולה לעלות ל2 קילו לא מפחיד בכלל.אני גם כמכינה 2 קילו אני מכינה כל קילו בנפרד,סוג של פחד ממסה של בצק
כבר מעלהתעלי תמונה, נוכל להתרשם מה קרה לבצק.
הבצק נראה נהדר! רך ואלסטי. יש עדין גושים?הנה תמונה של השליש האחרון שלשתי על רבע שעה במהירות נמוכה
צפה בקובץ המצורף 635350צפה בקובץ המצורף 635351
כמעט ולא, פה ושם נקודות קשות כאלוהבצק נראה נהדר! רך ואלסטי. יש עדין גושים?
איזה אלופות פה כולןהכנתי היום 5 קילו בצק (חלות, לחמניות, פיצות, עוגות שמרים, עוגיות סה"כ 3 סוגי בצקים)
מנסיון שלי, ויש לי הרבה נסיון- דווקא לישה של כ14-5 דקות על העוצמה הכי גבוהה של המיקסר!
יודעת שהדעה הרווחת היא עוצמה נמוכה, אבל מנסיון רב- עוצמה גבוהה הרבה יותר טוב.
תודהֱֱ! מקווה שצורת הבצק תוכיח את עצמה גם בטעם...הבצק נראה טוב, את ממש אלופה לפעם ראשונה! אם תוך כדי קליעה הוא יהיה דביק, תוסיפי קמח, את המשטח תשמני, ואחרי שהחלות קלועות בתבנית תני להן עוד 20 דק' ואז לתנור חם על 200 מעלות, אחרי 5דק' תנמיכי ל180 מעלות.
יש מיקסרים, כמו kmix של קנווד, שעוצמה גבוהה בבצק שמרים פשוט גומרת אותם. הלך לי מיקסר אחד בגלל זההכנתי היום 5 קילו בצק (חלות, לחמניות, פיצות, עוגות שמרים, עוגיות סה"כ 3 סוגי בצקים)
מנסיון שלי, ויש לי הרבה נסיון- דווקא לישה של כ14-5 דקות על העוצמה הכי גבוהה של המיקסר!
לי יש קנווד מייג'ור כבר 8 שניםיש מיקסרים, כמו kmix של קנווד, שעוצמה גבוהה בבצק שמרים פשוט גומרת אותם. הלך לי מיקסר אחד בגלל זה![]()
המייגור יותר חזק.לי יש קנווד מייג'ור כבר 8 שנים
אופה בממוצע כל שבוע לפחות 3 קילו
(בין 3-5 בד"כ)
לא יותר מ2 קילו ביחד
לא הבנתי כמה זמן לישההכנתי היום 5 קילו בצק (חלות, לחמניות, פיצות, עוגות שמרים, עוגיות סה"כ 3 סוגי בצקים)
14- 15 דקותלא הבנתי כמה זמן לישה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים