נכתב ע"י פוסטר;999510:הנהלה אחראית מרימה טלפון לאחד ההורים. לא משאירה ילד בן 5.5 מחוץ לכיתה שעה וחצי.
נכתב ע"י אפרתה;999541:אני רוצה להבין: מה מפריע לך- הפתק או העונש?
לגבי העונש כבר אמרנו שזה נשמע מוזר ודורש בדיקה.
לגבי הפתק- מה איכפת לך לכתוב? רב'ה רוצה להיות בטוח שההורה מודע לאיחור של בנו ולא שמישהו תפס את הילד והחזיר אותו לחיידר אחרי שעה, מה את אומרת?
נכתב ע"י אפרתה;999547:העונש באמת מוזר, לדעתי הם מנסים לאכוף על ההורים שאיחור של ילד ילווה בפתק, וזה באמת דבר מבורך, רק שבמקום ללחוץ על ההורים הם מענישים את הילד.
זה אגב קורה במקומות נוספים, אבל לא בצורה מוזרה כל כך. לדוגמא, תלמידה לא הביאה חתימת הורים או לחילופין אמה לא קנתה לה ספר- הילדה נענשת. האם זה מוצדק? לא ברור, הבעיה היא שאת ההורים אי אפשר להעניש גם כשהם לא בסדר, לכן לעיתים מענישים במקומם את הילדים.
אגב, פראנויה תמידית היא אמנם לא רצויה אבל צריכים להיות מודעים לרחוב המסוכן.
נכתב ע"י פוסטר;999489:לא דיברתי על איחור של ההסעה, דיברתי על איחור של ילד שכל השנה מגיעה עם הסעה וקרה פעם שהפסיד, אז אין לו ראשות כניסה לכיתה עד להפסקה אם הוא מאחר ללא פתק.
(כן, הרב'ה יודע בוודאות שהילד נוסע בהסעה, כך שאין כאן את החשש של ילד שהלך ברגל והיתעקב בדרך וכו'.... וזה עדין לא גיל שהולכים בו לבד את המרחק העצום בין הבית לחיידר. כך שהוא הגיע בטוח עם ליווי עד לחיידר . ועדיין אין אישור כניסה ללא פתק, ואני מזכירה שמדובר בילד מתחת לגיל 6)
נכתב ע"י פוסטר;999527:אני אשאל אחרת.
יש למשהו ילד בגילאי 5-6, כשהוא מאחר לחיידר הוא חייב לכתוב פתק איחור עבור בנו?
נקודה למחשבה: מהו המקור לכך שהילד נשאר בחוץ לשעה וחצי? מהילד עצמו או ממישהו אחר?נכתב ע"י פוסטר;999544:מקובל עלי כשרב'ה מגלה אחריות , לא מקובל עלי העונש.
למרות שאנו לא חיים בפרנויה תמידית , ואין לי עניין להתלהם, לא שמעתי על משהו בגיל הזה שכותב פתקים לא לבנים ולא לבנות, בשביל זה אני שואלת כי מאוד יכול להיות שאני לא מתמצאת מספיק.
בינתיים, הבנתי שזה לא מצוי.
ותודה לכל העונים
נכתב ע"י mig;999593:בגילאים הללו כשהילדים נאלצים לאחר,
מבחינתי זו ההזדמנות לראות את הכתה בזמן אמת...
נראה לי שאף רבה לא יבקש פתק כשהוא יפגוש את הליווי בכבודו ובעצמו.
נכתב ע"י פוסטר;999731:אני לא מעיזה על לחשוב בכלל להכנס איתו פנימה(אם חלילה אני אקרא לו בני במקום בנימין השם ישמור?)
ובכלל לא נראה לי שאני רוצה לראות את הכיתה בזמן אמת![]()
נכתב ע"י sara100;999739:סליחה... אישה לחיידר של בנים.... לי זה לא נראה מתאים.
נכתב ע"י פוסטר;999731:(אם חלילה אני אקרא לו בני במקום בנימין השם ישמור?)
ובכלל לא נראה לי שאני רוצה לראות את הכיתה בזמן אמת![]()
את צודקת. זה סכנת נפשות ממש...נכתב ע"י sara100;999739:סליחה... אישה לחיידר של בנים.... לי זה לא נראה מתאים.
נכתב ע"י mig;999764:אם זה המצב זה,
הייתי הופכת את האיחורים לחיסורים... או יותר טוב נוכחות בת"ת אחר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים