- הוסף לסימניות
לפני כעשור בנו לי (לא לעסק הרשמי שלי) אתר עם קוד סגור ואני לא יכול לשנות שם דברים כהוות נפשי
הלכתי פתחתי לבד חשבון אכסון ובניתי עם אלמנטור בוורדפוס הכל מ0 ואני מרוצה מהתוצאה
השאלה האם אני יכול להעביר את הדומיין מהאתר הישן לחדש
האם זה מסובך?
יש לציין שמאז שדיברתי עם זה שבנה לי אתר הישן שאני הולך להחליף משום מה האתר הישן ירד מהמפה וזה מה שהמפתח ענה:
מכיון שהדומיין לא חודש,
אין הפניית DNS לשרת.
זה מה שאתה רואה,
שהאתר לא באוויר.
מה אני אמור לעשות בכגון דא?
יש לציין לא למדתי מעולם את התחום
המפתח של האתר הישן מציע לי 2 הצעות
1. שהוא יעביר לי את ההדומיין ואת כל הפרטים התכניים יעשה לי רישום והפניות תמורת תשלום
2. לעבור אליו עם לתוכנית אכסון חדש קצת יותר יקר עם יותר עם יותר זיכרון ואז הוא יעביר לי את התכנים שבניתי על השרת שלי לשרת שלו האם עדיף ללכת על הכיוון הזה?
3. האם יש אפשרות להעביר הכל לתוכנית האכסון הישן ואז להישאר עם הקידום של האתר הישן או שזה לא אפשרי?
הלכתי פתחתי לבד חשבון אכסון ובניתי עם אלמנטור בוורדפוס הכל מ0 ואני מרוצה מהתוצאה
השאלה האם אני יכול להעביר את הדומיין מהאתר הישן לחדש
האם זה מסובך?
יש לציין שמאז שדיברתי עם זה שבנה לי אתר הישן שאני הולך להחליף משום מה האתר הישן ירד מהמפה וזה מה שהמפתח ענה:
מכיון שהדומיין לא חודש,
אין הפניית DNS לשרת.
זה מה שאתה רואה,
שהאתר לא באוויר.
מה אני אמור לעשות בכגון דא?
יש לציין לא למדתי מעולם את התחום
המפתח של האתר הישן מציע לי 2 הצעות
1. שהוא יעביר לי את ההדומיין ואת כל הפרטים התכניים יעשה לי רישום והפניות תמורת תשלום
2. לעבור אליו עם לתוכנית אכסון חדש קצת יותר יקר עם יותר עם יותר זיכרון ואז הוא יעביר לי את התכנים שבניתי על השרת שלי לשרת שלו האם עדיף ללכת על הכיוון הזה?
3. האם יש אפשרות להעביר הכל לתוכנית האכסון הישן ואז להישאר עם הקידום של האתר הישן או שזה לא אפשרי?
הנושאים החמים