- הוסף לסימניות
את כותבת את הפרומפט בעברית או באנגלית?ניסיתי ליצור בה, אך היא לא תמיד קולעת לדמיון שלי.
איך עוקבים?על עוקבים
ידוע לך כמה קרדיטים צריך בשביל ליצור וידאו?
את כותבת את הפרומפט בעברית או באנגלית?ניסיתי ליצור בה, אך היא לא תמיד קולעת לדמיון שלי.
איך עוקבים?על עוקבים
אולי כי זה פרומפט לא חוקי? לזרוק תינוקות לים..משהו מוזר..
אני כותבת הוראה ליצירת תמונה מתרגמת אותה והכל
ופשוט יוצר משהו לא קשור בכלל, למה?
כתבתי Babies thrown into the Nile River in Egypt are crying loudly
ויצא ליצפה בקובץ המצורף 1932223
האם Prompt Magic מופעל?משהו מוזר..
יש לו קטע שהוא מנסה לפעמים להיות דיפלומטי ביצירות.. כדאי לנסות שוב, ולפעמים לשנות למודל אחר עוזר.משהו מוזר..
בגדול אחרי שנכנסים למסלול, 5 קרדיטים קבועים ביום (צריך לקטוף אותם דווקא באותו יום), בנוסף על כל יום בו נתת 25 לייקים על יצירות של אחרים - 5 קרדיטים נוספים, ועל כל 5 ימי יצירה רצופים עוד 25 קרדיטים (יש עוד אבל אלו הכי קלים ומהירים).איך מתחילים? כמה קרדיטים מקבלים בהתחלה? כמה מקבלים על כל יצירה?
תודה רבה על ההסבר מובן וברור, יש איזה קישור לחוקי הקרדיטים?גדול אחרי שנכנסים למסלול, 5 קרדיטים קבועים ביום (צריך לקטוף אותם דווקא באותו יום), בנוסף על כל יום בו נתת 25 לייקים על יצירות של אחרים - 5 קרדיטים נוספים, ועל כל 5 ימי יצירה רצופים עוד 25 קרדיטים (יש עוד אבל אלו הכי קלים ומהירים).
הרעיון שזה עובד בצורה של תגים שכל תג מזכה בקרדיטים ויש תגים שאפשר לקבל יותר מפעם אחתתודה רבה על ההסבר מובן וברור, יש איזה קישור לחוקי הקרדיטים?
כאילו איך לומדים את זה? עניין של ניסוי ומשחק, או ענין של כללים כתובים?
אני יוצרת המון בפריפיק, ומעניין אותי לנסות את נייט קפה
רק רוצה להבין את הלוגיקה שלו קודם
בהתחלה כתבתי בעברית, יצא לי דברים באמת לא קשורים בעליל.את כותבת את הפרומפט בעברית או באנגלית?
מה התהליך שניסיתם?יש אפשרות של להנפיש את התמונה ולגרום לה להיות סרטון.
היא אמנם דורשת קרדיטים, אבל יש לי מן הדרוש.
למה היא לא מאפשרת לי?
תודה רבה על ההסבר מובן וברור, יש איזה קישור לחוקי הקרדיטים?
כאילו איך לומדים את זה? עניין של ניסוי ומשחק, או ענין של כללים כתובים?
אני יוצרת המון בפריפיק, ומעניין אותי לנסות את נייט קפה
רק רוצה להבין את הלוגיקה שלו קודם
יש משהו יותר פשוט, שמציג את הקרדיטים הזמינים להשגה כמתואר בתמונה.הרעיון שזה עובד בצורה של תגים שכל תג מזכה בקרדיטים ויש תגים שאפשר לקבל יותר מפעם אחת

למנוייםיש אפשרות של להנפיש את התמונה ולגרום לה להיות סרטון.
היא אמנם דורשת קרדיטים, אבל יש לי מן הדרוש.
למה היא לא מאפשרת לי?
איך מפעילים?האם Prompt Magic מופעל?
כנראה...אולי כי זה פרומפט לא חוקי? לזרוק תינוקות לים..
איך מפעילים?
זה גורם לפרומפט להשתדרג אוטומטית?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים