- הוסף לסימניות
פעם אחת חשוב לי לפתוח דיון מקצועי בעניין, דווקא בפורום הזה.
כל יום, אפילו פעמיים ביום, אני מקבלת מיילים מתמך במרכז האב בירושלים.
האמת שהם מעלים סדנאות בנושאים שמאד מעניינים אותי ובעלויות מגוכחות, אך בגלל המרחק הפיזי, אני מסתפקת בלהנות מהניסוחים החזקים והצורך שהם מזהים, בעיקר בתחומי השיווק והמכירות, שמהווים בסופו של דבר את ההתמודדות של כולנו.
עכשיו קיבלתי מייל מפתיע, בעיקר משום שנראה לי שיש כאן איזו התנגשות עם האג'נדה המקצועית שלי.
הם יוצאים בסדנא של כתיבה שיווקית לפלייארים לגרפיקאיות.
ולמה זה "מקפיץ" אותי?
כי אני כאשת מקצוע, מכירה את המעלה הגדולה של הפרדת הרשויות, ורואה הבדלים משמעותיים ביותר בין גרפיקאיות שהן גם קופירטיות (או להפך
), לבין גרפיקאיות שלוקחות שירות קופירייטי מקצועי ופנויות לביצועים איכותיים בלי לבזבז אנרגיות על דברים שהם לא בדיוק בתחום הכשרון שלהם.
מה גם שקורס כזה ממוקד בכתיבה לפליירים ולא מטפל במכלול המלא של המסרים והמיתוג.
חשוב לי לשמוע את דעת הגרפיקאים\ות המנוסים\ות, ואת הכיוון שלכם בעניין:
זה נראה לכם נכון שגרפיקאי\ת מתעסק גם עם הקופי? אתם באמת רוצים להתפתח בתחום הזה, או מעדיפים לקבל את המענה מבחוץ?
כל יום, אפילו פעמיים ביום, אני מקבלת מיילים מתמך במרכז האב בירושלים.
האמת שהם מעלים סדנאות בנושאים שמאד מעניינים אותי ובעלויות מגוכחות, אך בגלל המרחק הפיזי, אני מסתפקת בלהנות מהניסוחים החזקים והצורך שהם מזהים, בעיקר בתחומי השיווק והמכירות, שמהווים בסופו של דבר את ההתמודדות של כולנו.
עכשיו קיבלתי מייל מפתיע, בעיקר משום שנראה לי שיש כאן איזו התנגשות עם האג'נדה המקצועית שלי.
הם יוצאים בסדנא של כתיבה שיווקית לפלייארים לגרפיקאיות.
ולמה זה "מקפיץ" אותי?
כי אני כאשת מקצוע, מכירה את המעלה הגדולה של הפרדת הרשויות, ורואה הבדלים משמעותיים ביותר בין גרפיקאיות שהן גם קופירטיות (או להפך
מה גם שקורס כזה ממוקד בכתיבה לפליירים ולא מטפל במכלול המלא של המסרים והמיתוג.
חשוב לי לשמוע את דעת הגרפיקאים\ות המנוסים\ות, ואת הכיוון שלכם בעניין:
זה נראה לכם נכון שגרפיקאי\ת מתעסק גם עם הקופי? אתם באמת רוצים להתפתח בתחום הזה, או מעדיפים לקבל את המענה מבחוץ?
הנושאים החמים