נכתב ע"י ותמיד לבחור;320812:זה מעצבן, נכון, השאלות האלו החוזרות ע"ע כל הזמן, ובכ"ז אעיז ואקח טרמפ קצר..
באותו רעיון:
כמה לקחת על....
סרט בר מצוה 6 דקות בערך.
3 דקות של מצגת תמונות ילדות, ו3 דקות של וידאו (-הנחת תפילין בכותל וכאלה...)
כל החומרים מסופקים ע"י הלקוח. (כמו שהם תמיד מבטיחים קודם, נחיה ונראה...)
יש לציין שהתמחותי בתחום עריכת הוידיאו היא מידע אישי בעקר, עם כל מה שזה אומר. (כגון: אי ידיעת מחירי השוק...)
מה דעתכם? אפי' כיוון כללי של מחיר יעזור לי נורא...
ולתוספת עצבון: דחוף.....![]()
במחיר כזה, עדיף שלא ירצו...נכתב ע"י מורה לפרמיר;320870:אז את עושה לפתח תקוה? אם הם ישלמו 1000 אני.... כי אני הייתי יקרה בשבילם כשזה הי המחיר.
אכן כן, ממש!!!נכתב ע"י צמרת;320977:במחיר כזה, עדיף שלא ירצו...
החלום שלי לבינתים היה הרבה יותר קטן....נכתב ע"י פופקו;321181:החלום שלי זה.....
נכתב ע"י פופקו;321181:החלום שלי זה ליצור אגודת עורכי וידאו חרדית, ויהיו שם מחירים ממוצעים ונוחים, העורכים יהיו מקצועיים בלבד, ולא יהיה ניתן לתת מחירי רצפה חסרי כבוד.
להתקבל אליה זה יהיה דבר יוקרתי, והכי חשוב זה שהלקוחות כולם יידעו שמי שלא לוקח משם, לפחות שיידע בבירור שהאיכות שהוא מקבל היא לא טובה.
ואיך אתה מתכוון להגשים את החלום?נכתב ע"י פופקו;321181:החלום שלי זה ליצור אגודת עורכי וידאו חרדית, ויהיו שם מחירים ממוצעים ונוחים, העורכים יהיו מקצועיים בלבד, ולא יהיה ניתן לתת מחירי רצפה חסרי כבוד.
להתקבל אליה זה יהיה דבר יוקרתי, והכי חשוב זה שהלקוחות כולם יידעו שמי שלא לוקח משם, לפחות שיידע בבירור שהאיכות שהוא מקבל היא לא טובה.
טוב, סתם לדיעתכם, אם זה מענין מישו:נכתב ע"י ותמיד לבחור;320893:נראה לי שאקח באזור ה1200 ש"ח![]()
נכתב ע"י פופקו;321181:החלום שלי זה ליצור אגודת עורכי וידאו חרדית, ויהיו שם מחירים ממוצעים ונוחים, העורכים יהיו מקצועיים בלבד, ולא יהיה ניתן לתת מחירי רצפה חסרי כבוד.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים