פסח עבר ועף במהירות ...
נשארתי עם
הר של קוקוס
קמח תפוחי אדמה
קמח מצה
גוש צימקאו חסר טעם
תמרים
מה עושים עם כל אלו??
קרפים במלית מתוקה או בלינצעס במלית מלוחה.קמח תפוחי אדמה
תחליף לפירורי לחם.קמח מצה
תמר עם אגוז לילדים -בבוקר לפני היציאהתמרים
הבחושה ששלחתי כבר לכולם- שוקולד קפה קוקוס מעלפתהר של קוקוס
לפח.גוש צימקאו חסר טעם
אני שומרת משנה לשנה נשמר מצויין ( במידה והתאריך טוב עד אז)ושמן אגוזים?
אני מנהלת כל שנה 2 רשימות לפסח: אחת של דברים שיש לפסח ואחת של "צריך לפסח" (היום כבר השתכללתי ואני מנהלת את זה באקסל עם 3 עמודות: כמה הכמות שאנו צורכים, כמה יש וכמה צריך)לגבי שמירת דברים משנה לשנה אני לא בטוחה שזה כדאי לפני שנתים שמרנו שמן אגוזים שנה שעברה לא ההינו בבית בפסח כי ההיתי לפני לידה והשנה ראינו אותו היה לו צבע מוזר והתאריך היה מחוק וישר לפח חבל
הזוי לשמור כאלו דברים.. קמח תפ"וא עולה 3.9.. לא חבל על המקום? אני תורמת למשפחה של צליאקים או משתמשת כתחליף לקורנפלור להסמכת רטבים...קמח תפו"א משתבח לשנה הבאה.
כמובן באריזה סגורה.
יש להם תאריך לעוד שנתיים בעיקרוןואגוזים ושקדים טחונים
www.10dakot.co.il
rhon.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //