נכתב ע"י בתישראל;1831005:אני יודעת שרבות וטובות עושות את זה - אבל איך מבשלים הכל ביום חמישי?
אני חייבת לפחות את המרק והצו'לנט והעוף והדגים להכין טרי ביום שישי.
מה שכן, אפשר להכין את הכל לבישול כבר ביום חמישי - לקלף, לחתוך, להכין ולהשרות את הדג ואת העוף וכו', זה גם חוסך זמן וגם לכלוך של הרגע האחרון.
נכתב ע"י בתישראל;1831005:אני יודעת שרבות וטובות עושות את זה - אבל איך מבשלים הכל ביום חמישי?
מה שכן, אפשר להכין את הכל לבישול כבר ביום חמישי - לקלף, לחתוך, להכין ולהשרות את הדג ואת העוף וכו', זה גם חוסך זמן וגם לכלוך של הרגע האחרון.
נכתב ע"י מלפפון;1831019:ואם את מכינה בחמישי בלילה זה כבר לא טרי?
נכתב ע"י w2549;1831059:לחובבי הטרי טרי,
מכינים הכל הכל בסירים ובתבניות ביום חמישי, וביום שישי מוציאים ורק מעמידים על האש, גם מוכנים מראש וגם טרי טרי.
בנוסף אצלינו תמיד אומרים חלק מכבוד השבת זה להגיע אליה בנחת ברוגע ובשלוה. יום שישי הוא לא משהו נפרד, הוא הפתיחה לשבת. כאשר מסתכלים בצורה כזאת משהו ביום שישי הופך להיות שבתי משהו ונינוח יותר.
נכתב ע"י צילומנציה;1831151:שאלת השאלות למי שמבשלת הכל ביום חמישי- (משפחות גדולות)- איך נכנס הכל למקרר?
3 סירים של 9-10 ליטר? זו הסיבה היחידה שאני לא עושה זאת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים