נכתב ע"י מלפפון;1370037:המוצר שלך כפי שאני זוכרת הוא תכשיטי הלו קיטי.
קבל היעד הוא אמהות שמשקיעות
נשים מהציבור החסידי (המודיע) שאוהבות ילדים מטופחים.
ולפי זה עניתי את התשובה שלי.
בניתוח מהיר ולא מעמיק כן הייתי מסוגלת לפרסם שם.
לא נכנסת לשאלה אם זה עדיף מול מקומונים.
נכתב ע"י אסטרטגיה כובשת;1370726:העלות של הפרסום בהמודיע היא לא בהשוואה למקומונים
השאלה היא אם זה מתאים לתקציב הפרסום שלך. אם את בכזה סדר גודל.
אם את מפרסמת- אז מודעה תדמיתית ולא מכירתית.
נכתב ע"י מלפפון;1370696:השאלה הזו היא שאלת השאלות.
מתחבטים בה רבים וטובים.
בזמנו שמעתי משווקת גדולה של מוצרים מוכרים ונמכרים מאד שנטתה על פרסום במקומונים, אבל זה היה לגבי מוצר ספציפי.
כי זה חלק מהאסטרטגיה- לדעת איפה לפרסם לפי הפילוח.
לדעתי פשוט תנתחי לאיזה קהל יעד את פונה. בקטנה- מי האוכלוסיה שהכי קונה את המוצרים שלך.
לגבי מה שאמרת שבסוף שבוע אנשים שוכחים את המודעות, זה לא נכון.
אני משתדלת לקרוא ביום שישי את כל הפרסומות בעיתון כדי שכשאקרא בשבת לא תהיה לי התמודדות לקרוא את הפרסומות.
כל מודעה נקלטת אצלי, ואם היא מתאימה לי, אני מאחסנת אותה, וביום ראשון כשאני רוצה לחדש לבת שלי לחול המועד תכשיטים, אני נזכרת במודעה והולכת לעלעל בעיתון.
פעמים רבות אני מוצאת את עצמי נוברת בסל העיתונים, מחפשת מודעות שנתקלתי בהן בעיתון חודש לפני, ועכשיו, זמן רב אח"כ אני בדיוק צריכה ועדיין זוכרת את המודעה.
נכתב ע"י מאנטרטיקה;1370750:קיבלתי הצעת מחיר בבית שלנו כמעט כמו המקומונים, אבל ברבע עמוד. אחרת לא ההיתי חושבת בכלל בכיוון כי זה עסק ממש מהצד...
ולדעתך, פרסום שם לא מוכר בתכל'ס? (רק מכניס למודעות?)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים