נחמד באיזה אזור? אולי נלך לבקש אחד...שוטר מסתובב כעת ברכב אזרחי במודיעין עילית,
עוצר אזרחים ללא מסיכה ומחלק להם... מסכות.
תכלס- מבחינת יעילות זה עוזר יותר
אנשים עוצרים, מחייכים ו---לובשים את המסיכה.![]()
זה מה שרציתי להגיד....![]()
התקנות פקעו: המשטרה לא תוכל לקנוס אזרחים - כל רגע
החל מהבוקר פג תוקפן של התקנות לשעת חירום שנקבעו בגלל הקורונה. המשמעות: הרשויות לא יוכלו לאכוף את ההגבלות שהוטלו על הציבור עד לחקיקה מחודשתkore.co.il
אכן, בכתבה הנ"ל כתוב:אל תמהרו להיסתמך על זה כי זה השורה האחרונה בכתבה:
בכנסת ימהרו עם חקיקת התקנות, כך שעוד היום הם יאושרו בקריאה שנייה ושלישית במליאת הכנסת כדי לאפשר להמשיך באכיפת הכללים
צריך לבדוק מה זה השוטר הזה אולי זה מתחזה אולי זה בכלל מישוא מבני ברק שרצה קצת לישתחרר אולי זה בכלל בעלה של האישה שמחלקת סטירות בכניסה לירושלים למי שמסיכה לא לובש, צריך לבדוק היטב!!! את כל האפשרויות אני לא הייתי רוצה שהילד שלי יקח ממנו מסיכה אפילו שזה ב-ח-י-נ-ם! כבדהו וחשדהוא!!!שוטר מסתובב כעת ברכב אזרחי במודיעין עילית,
גם יכול להיות צריך להיות עירניים מספיק האירועים ששמענו מתל ירמוך ומכיסופים ופרדסיה!!!אולי מיסיונר?
להוריד לחץ
לכל המסתפקים הוא שוטר אמיתי- אמיתי....צריך לבדוק מה זה השוטר הזה אולי זה מתחזה אולי זה בכלל מישוא מבני ברק שרצה קצת לישתחרר אולי זה בכלל בעלה של האישה שמחלקת סטירות בכניסה לירושלים למי שמסיכה לא לובש, צריך לבדוק היטב!!! את כל האפשרויות אני לא הייתי רוצה שהילד שלי יקח ממנו מסיכה אפילו שזה ב-ח-י-נ-ם! כבדהו וחשדהוא!!!
שוטר יכול לחלק דו"ח, אך פקח עירוני לא יכול לחלק, עד שהכנסת תאשר שוב שהפקחים יוכלו להטיל קנסות, לכאורה היום או מחר.שמעתי שהתקנות לשעת חרום פג תוקפם היום כך שאין אפשרות חוקית לתת דוחו"ת מקור "סקופים" ואין לי מושג האם אכן כך
גם אני פגשתי את הצמד באיזור מרכז העסקים. נחמד היה לראות אותם מחלקים מסכות. פחות יהיה נחמד לראות אותם מחר מחלקים דוחו''ת אבל כנראה שאין הרבה ברירה.שוטר מסתובב כעת ברכב אזרחי במודיעין עילית,
בשביל 10 מטר צריך הקפצה?אבא שלי קיבל דוח שהקפיץ את אחותי לבית שלה שהיה במרחק 10 מטר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים