שוק הפשפשים ביפו

• הוסף לסימניות
האם מסוכן בשבועות אלה להסתובב בשוק הפשפשים ביפו?(מבחינת הערבים)
והאם יש שם מציאות מעניינות?

• הוסף לסימניות
אני מאמינה שאפשר להסתובב שם בשעות היום, זה מקום עם אוכלוסיה מעורבת.
ויש שם הרבה מציאות מענינות , אבל המחירים ממש לא מציאה!
בהמשך את מגיעה לפארק ענק צמוד לים,יש גם אפשרות לשייט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פסיפס;1342737:

תודה.

• הוסף לסימניות
אבל המחירים ממש לא מציאה!
המחירים הראשוניים אבל אפשר להוריד אותם המון!!!
אחותי קנתה שם מיטת תינוק במצב מצויין ממש ב100 ש"ח ופעם אחרת כיסא אוכל לתינוק של כתר ב75 ש"ח
צריך לדעת להתווכח ואז זה מאוד שווה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פסיפס;1342737:

ואיך בעונה הזו בפארק הזה מבחינת צניעות? שייך?
יש כתובת מדויקת ויש לפארק הזה?

• הוסף לסימניות
היינו שם שנה שעברה בעונה זו,והיו שם בעיקר חרדים.
אין לי את הכתובת המדויקת, זה אמור להיות בהמשך משוק הפשפשים,אפשר לשאול שם אנשים (זה מה שאנחנו עשינו..)מה שכן-אם לא באים ברכב אז עדיף לחזור לפני שמחשיך,כי האזור של השוק לא הכי נחמד בלילה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה