היא די פשוטה. יש שם הוראות הפעלה.איך עובדים עם התוכנה הזו?
יש לי את החלון הזההיא די פשוטה. יש שם הוראות הפעלה.
אם את לא מסתדרת אני אנסה להעלות לך צילום מסך.
אותו דבר דהיינו אותו בדיחה, התוכנה לא שווה כלום, לא לעשות איתה סריקה היא רק תפחית את הסיכויים לשחזר את הסרטוןאגב לא הורדתי מהקישור הנ"ל כי הוא חסום בנטפרי,
אבל מצאתי אצלי את התוכנה הזו, השאלה אם זה אותו דבר
זה באמת לא אותו דבר.אבל מצאתי אצלי את התוכנה הזו, השאלה אם זה אותו דבר
התוכנה דווקא בסדר, שחזרתי בעצמי איתה כמה דברים.אותו דבר דהיינו אותו בדיחה, התוכנה לא שווה כלום, לא לעשות איתה סריקה היא רק תפחית את הסיכויים לשחזר את הסרטון
יש מדריך לתוכנה הזו כאן:
www.y4pc.co.il
בסדר זה לא מספיק, כי בו בזמן היא הורסת קבצים אחרים שיכולת לשחזר בתוכנה אמיתית שהוא לא יכול.התוכנה דווקא בסדר, שחזרתי בעצמי איתה כמה דברים.
אז איזה תוכנה כן טובה?כן שווה להשתמש?בסדר זה לא מספיק, כי בו בזמן היא הורסת קבצים אחרים שיכולת לשחזר בתוכנה אמיתית שהוא לא יכול.
זה שהוא שחזר לך כמה דברים לא מוכיח שהוא טוב , יש הרבה סוגי שיחזורים והרבה סוגי קבצים מחוקים
R studio
Google Drive - Virus scan warning
drive.google.com
לא צריך אינטרנט, זה פרוץ, בהתקנה כדאי לבחור התקנה ניידת או שקטהאני צריכה אינטרנט כדי לעבוד על התוכנה?
או שמספיק להתקין על המחש.
האם חייבים להרשם? או שזה חינמי?
תודה רבה
לא צריך אינטרנט, זה פרוץ, בהתקנה כדאי לבחור התקנה ניידת או שקטה
איך הקישור הזה?תודה,
הקובץ נחסם לי בנטפרי ובחיפוש הוא הביא לי התקנה לדוגמא ואז צריך להרשם.
זה כן היה נראה בתשלום.
אני יוצא מנקודת הנחה שניסית כבר תוכנות שחזור ואין זכר לזהיש סיכוי לשחזר משהו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים