נכתב ע"י חני 100;1421652:אייפק עזר לי מאוד בהמון דברים!
שלשת הממדים זה אייפק מאוד בקטן, למי שאין כח ללמוד את הכל.
נכתב ע"י חני 100;1421652:כל אלו שמשתמשות במטוטלת - תדעו שהן כנראה לא מטפלות באייפק.
שלשת הממדים זה אייפק מאוד בקטן, למי שאין כח ללמוד את הכל.
נכתב ע"י Shellykaz;1422120:סליחה שאני מסיטה את האשכול לכיוון אחר, אך מי הרבנים שמתירים להשתמש במטוטלת
נכתב ע"י תקוה;1422096:אם תרצי אתן לך את מספרה ותבררי אצלה אחד לאחד. יש לה מקורות משלנו לכל הנושא הזה.
נכתב ע"י מלינקה;1422185:למרבה הצער לא יכולנו לחזור אליו...
נכתב ע"י Shellykaz;1422120:סליחה שאני מסיטה את האשכול לכיוון אחר, אך מי הרבנים שמתירים להשתמש במטוטלת
(שיטת שלושת הממדים) ואיך הם מתרצים את מה שהיא עושה כדבר מותר הלכתית?
(אני שואלת משום שקיבלתי המלצה ללכת עם בתי בת ה-3 שסובלת מפחד קיצוני מגבהים למטפלת בשיטה זו)
אשמח אם מישהי שמבינה וחקרה את העניין לעומק, תואיל בטובה לענות לי.
(שיטת שלושת הממדים) ואיך הם מתרצים את מה שהיא עושה כדבר מותר הלכתית?
(אני שואלת משום שקיבלתי המלצה ללכת עם בתי בת ה-3 שסובלת מפחד קיצוני מגבהים למטפלת בשיטה זו)
אשמח אם מישהי שמבינה וחקרה את העניין לעומק, תואיל בטובה לענות לי.
נכתב ע"י יוני רז;1425143:קופצת על האשקול ,
איפה ניתן ללמוד את שיטת נתיב א ב
נכתב ע"י נמנמת;1426066:בררתי לך - בעיקרון בב"ב, יש גם בי-ם קבוצה וגם באשדוד מתכננים לפתוח.
הטלפון במשרד מרכז פתחי אור - 073-7518108
או: 073-7298967
בהצלחה!
תעדכני בחוויות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים