נכתב ע"י blueberry;1725151:אוכמניות קפואות
נכתב ע"י יוני שפריי;1770109:2 ריצ' להקציף+רבע/חצי כוס סוכר+להוסיף טיפה לימון+ כוס אוכמניות קפואות מרוסקות
להקפיא...
שנה טובה ומתוקה לכולכן..
תמי
נכתב ע"י אסתי ו.;1770104:סליחה על ההקפצה-
אבל מישהי יודעת איך עושים שייק סגול? עם ריצ'?
אני צריכה מתכון....
תודה!
נכתב ע"י שושן צחור;1770119:אני עשיתי מתכון שהיה פה בפורום:
בבלנדר: ריץ + שימורי אננס עם המים + מלית אוכמניות.
משחקים עם הכמויות לקבלת הסמיכות הרצויה, האננס נותן לזה את ה"שייקיות".
יצא לי סגול בהיר, לא כמו ששולה העלתה.
נכתב ע"י אסתי ו.;1770112:תודה!
לאיזה כמות?
וזה יוצא שייק? נשמע יותר כמו גלידה
(שזה גם טוב לי, אני רק צריכה לדעת בדיוק מה יוצא ואיך מגישים)
אוקיי אין בעיהנכתב ע"י יוני שפריי;1770125:סורי.....
זה גלידה!!
מהממת..
שייק, אני אישית אוהבת לשים כמה סוגי פירות איזה שיש!.., ולהוסיף גם אוכמניות.
בהצלחה!
נכתב ע"י אסתי ו.;1770120:סורי על החפירות-
כמה ריץ', ולאיזה כמות זה מספיק?
סופר אלגנט!נכתב ע"י גיטי ג;1770171:את המתכון של השייק אני לא יכולה להוציא- הזכויות שמורות.... למי שהוציאה את המתכון.
אבל הבסיס (לכל הצבעים המופיעים בתמונה) הוא: אננס שימורים, פודינג וניל, ריץ', סוכר, מיץ לפי הצבע הרצוי. ולטעמים: לאדום- תותים קפואים. לצהוב כהה- כתמתמם- שימורי אפרסקים. לצהוב בהיר- בננות וטיפה אפרסקים. לירוק- קיווי, וצבע מאכל ירוק. לסגול- אוכמניות קפואות. את הורוד בהיר עשינו "ככה" איך שיצא- הוספנו משהו, הורדנו משהו, ויצא משהו... משהו..... אפשר לשחק ככה עם הכל....
להכניס למעבד מזון ולהפעיל המוווווון זמן....
או בבלנדר יד- זה נטחן יותר טוב ויוצא יותר טעים...
בתאבון ובהצלחה!
[/ATTACH]
נכתב ע"י חדוי כנרת;1770229:סופר אלגנט!
קו נקי ומאוורר, נראה נהדר!
האם מתכון של עוגה מסוימת אפשר?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים