מהממת!!דבר ראשון המון בהצלחה!
מרגש להתחיל התחלה כזו באמצע החורף.
רעיון לשיעור פתיחה:
איזה גיל התלמידות שלך? כיתות בינוניות אולי?
מנחשת שכן, אם לא, תרימי את הפעילות רמה. אני חושבת שכל פעילות אפשר לשדרג ולהוריד. בפרט בסגנון שאני כותבת לך עכשיו:
את תולה על הלוח עיגולים בכל מיני צבעים (נייר בריסטול פשוט)
מחברת בין העיגולים בטוש לוח למעין שרשרת כזו. שימי לב לתלות מספיק עיגולים, כי כל הילדות בעז"ה צריכות להשתתף...
אתן כולכן יושבות במעגל.
את שואלת לשמות שלהן ומציגה את השם שלך כמובן.
אומרת להן כמה מילים טובות זה מאוד חשוב.
למשל:
אני מאוד מתרגשת לראות את התלמידות המתוקות שאתן!
אני שמעתי עליכן שאתן- חרוצות, זריזות, מתפללות בכוונה, גומלות חסד אחת עם השנייה... וכולי... תני מחמאות נכונות, שיתקבלו על לב כמובן. ואני כל כך שמחה לקבל אותכן לשלושת החודשים הקרובים!
אני בטוחה שיהיה לנו נהדר ביחד.
אבל עכשיו עוד לפני שנלמד,
נתחיל בהיכרות קטנה!
את ניגשת ראשונה ללוח, בוחרת לך פנינה צבעונית ורושמת משהו שאת אוהבת לעשות למשל:
אני אוהבת לשמוע סיפורים!
וחוזרת למקום.
מי כמוני? מצביעות מצביעות....
את שולחת עוד בת שכותבת משהו שונה (תדגישי להן שצריך לכתוב רק דברים שלא נכתבו עדיין)
היא חוזרת- וכן הלאה....
מה יצרנו על הלוח?
שרשרת נפלאה.
בעז"ה עם שיתוף פעולה ושמירה על הכללים (תחשבי טוב טוב איזה כללים חשובים לך, כי זכותך בתור המורה שלהן לדרוש אותם!)
נשלב גם את הדברים האהובים עלינו (כן, גם עלייך המורה)
הנה אני לוקחת לי את הפנינים שלכן (תתלשי אותן לערמה מול עיניהן) כדי שאזכור מה אתן אוהבות! (אה... שירשמו על הפנינים שם)
בהצלחה!
מושלם!דבר ראשון המון בהצלחה!
מרגש להתחיל התחלה כזו באמצע החורף.
רעיון לשיעור פתיחה:
איזה גיל התלמידות שלך? כיתות בינוניות אולי?
מנחשת שכן, אם לא, תרימי את הפעילות רמה. אני חושבת שכל פעילות אפשר לשדרג ולהוריד. בפרט בסגנון שאני כותבת לך עכשיו:
את תולה על הלוח עיגולים בכל מיני צבעים (נייר בריסטול פשוט)
מחברת בין העיגולים בטוש לוח למעין שרשרת כזו. שימי לב לתלות מספיק עיגולים, כי כל הילדות בעז"ה צריכות להשתתף...
אתן כולכן יושבות במעגל.
את שואלת לשמות שלהן ומציגה את השם שלך כמובן.
אומרת להן כמה מילים טובות זה מאוד חשוב.
למשל:
אני מאוד מתרגשת לראות את התלמידות המתוקות שאתן!
אני שמעתי עליכן שאתן- חרוצות, זריזות, מתפללות בכוונה, גומלות חסד אחת עם השנייה... וכולי... תני מחמאות נכונות, שיתקבלו על לב כמובן. ואני כל כך שמחה לקבל אותכן לשלושת החודשים הקרובים!
אני בטוחה שיהיה לנו נהדר ביחד.
אבל עכשיו עוד לפני שנלמד,
נתחיל בהיכרות קטנה!
את ניגשת ראשונה ללוח, בוחרת לך פנינה צבעונית ורושמת משהו שאת אוהבת לעשות למשל:
אני אוהבת לשמוע סיפורים!
וחוזרת למקום.
מי כמוני? מצביעות מצביעות....
את שולחת עוד בת שכותבת משהו שונה (תדגישי להן שצריך לכתוב רק דברים שלא נכתבו עדיין)
היא חוזרת- וכן הלאה....
מה יצרנו על הלוח?
שרשרת נפלאה.
בעז"ה עם שיתוף פעולה ושמירה על הכללים (תחשבי טוב טוב איזה כללים חשובים לך, כי זכותך בתור המורה שלהן לדרוש אותם!)
נשלב גם את הדברים האהובים עלינו (כן, גם עלייך המורה)
הנה אני לוקחת לי את הפנינים שלכן (תתלשי אותן לערמה מול עיניהן) כדי שאזכור מה אתן אוהבות! (אה... שירשמו על הפנינים שם)
בהצלחה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים