כנלעיבוד הרמוני נהדר- חגיגה לאזניים.
הדבר היחיד שהפריע לי זו השירה הגרונית של המקהלה, שהגוון שלה עממי יחסית לעבודה הנהדרת של העיבוד.
הגוון הטוב מכולם היה של אותה הסולנית עם הויברטו הקל.
נכתב ע"י dizi;802112:אגב נא לא להפיץ או לפרסם... אני גם ככה לא בטוחה שזה בסדר שהעליתי את זה פה לפני שזה בכלל הופיע . אני פשוט יוצאת מתוך הנחה שזה רק פורום סגור ומקצועי... כן?
נכתב ע"י dizi;802112:אגב נא לא להפיץ או לפרסם... אני גם ככה לא בטוחה שזה בסדר שהעליתי את זה פה לפני שזה בכלל הופיע . אני פשוט יוצאת מתוך הנחה שזה רק פורום סגור ומקצועי... כן?
נכתב ע"י dizi;802234:אבל אני בכל אופן רוצה חוות דעת, לפני שאני מסירה - עד כמה זה גרוע? כלומר ההגדרה של " גוון שירה עממי" היא עדינה למדי. למעשה חלק מהזמרות הן בלתי מקצועיות בעליל... זה עובר במה? מתוך הנחה שזה לא לאירויזיון וגם לא לקהל מקצועי אלא יותר עממי? אצל טלי אברהמי למשל גם יש קולות עם " גוון עממי"? אני לא ממש מכירה שירים שלה אבל כמובן שמעתי שהיא מאד מקצועית.
ואין אפשרות באמת שזה יהיה כזה פורום?נכתב ע"י Cubase Less;802261:אם הפורום הזה היה מה שחשבת שהוא...הייתי מעלה ומשתף הרבה יותר חומרים, גם תוך כדי עבודה וגם אחרי. אני נמנע מזה מסיבות ברורות.
בהצלחה
נכתב ע"י אולפן הפקות;802265:ואין אפשרות באמת שזה יהיה כזה פורום?
כי באמת חבל- יש לי שירים שאני רוצה להתייעץ, ואני לא מעלה אותם גם מסיבה זו, וזה הפסד לא לשמוע חוות דעת.(שלפעמים בונות....)
תודה על העצות,נכתב ע"י arye770;802315:יש לך אפשרות להעלות לשרת של box ולשים פה קישור, שם יש אפשרות של הזרמת אודיו כשאת יכולה להגדיר שלא ניתן יהיה להוריד אלא רק לשמוע.
"
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים