נכתב ע"י רותי12;1595928:לא נולדנו להיות סוסי עבודה נכון?
"שילמתי ביוקר" כדי להבין את זה אז אם מסיימים את כל הכביסות ערב היום החופשי+הבישולים לשני ושלישי ++כל מה שצריך
אז מותר בין 11 ל 13 להתפנות לתחביב\הרפיה... וזה אפילו מומלץ !![]()
לאנכתב ע"י יעל א;1596201:מה שכייף לנו מאוד אנחנו עושות..
שוכחות מהכל ופשוט..
ככה זה. לא?
רותי, מדהים!
נכתב ע"י poto12;1596331:אני לא רוצה להסיט את הדיון ...
אבל לכל אישה יש תנאים משלה..
אחת הבעל עוזר ולשניה פחות..
לאחת יש ילדים ברווחים של כ3 שנים... ולשניה בקושי שנה וחצי..
אחת יש לה עוזרת ולשניה לא..
לאחת יש עזרה מאמא ולשניה אין...
בקיצור הפרמטרים משתנים מאשה לרעותה.. ואין מה להשוות
אני ספציפית מחכה שהחבריה שלי תגדל מעט ואז אוכל אולי להגיע לחלומות שלי (ויש לי המוווון מזכיר את מה שרותי עושה... עיצוב חדר ילדים + תפירת וילונות/ כריות נוי/ מצעים / צביעת קירות וכו' אני פשוט לא מגיעה לזה)
נכתב ע"י bekki;1596047:רותי,אם תמשיכי למשוך חפצים מהרחוב אני לוקחת על עצמי לטפל בo.c.d שלך...
מהמם!
נכתב ע"י shirag;1596161:אני גם מאוד בעד להנות מהחיים ולא להיות סוס עבודה אבל זה בדיוק מה שרציתי לשאול אותך מתי ?? מתי להכניס את זה??
יש לי בבית המון דברים שאספתי, ואני כ"כ רוצה כבר לעשות איתם משהו אבל אני בקושי מגיעה לזה..וגם אם בסוף הגעתי זה היה על חשבון הכביסה או שפתאום הבן שלי החליט לקחת את הרולר של הצבע ולצבוע לי איזה קיר בבית(אז אני סוגרת הכל עד להודעה חדשה),
חבל שאי אפשר להתאסף דרך המחשב כל אוהבות האומנות וליצור בייחד בשעה קבועה בערב...
ואגב אהבתי מאוד את החלון היצירתי.
נכתב ע"י צילומנציה;1597579:תגידי, רותי, איך היצירתיות הזו שלך מסתדרת עם המתמטיקה שלך? חשבתי שאלו שני חלקים שונים במח שאחד מהם אמור להיות חזק יותר מהשני
שתי האונות גאוניות אצלך?
נכתב ע"י תמר1;1597178:יצירה מקסימה.
אני בהחלט מסכימה
הבעיה היא שלפעמים יש לי גרוטאות ואני לא יודעת מה כדאי לעשות איתן. זה אומר שחסר לי מעוף או אומץ אולי?
ועוד נקודה - היום ראיתי כסא לבן עם ידיות של כתר זרוק ליד הפח. רציתי לקחת למרפסת אבל איך בדיוק? על העגלה של ילדתי שהולכת לפני? וכל מיני רהיטים שאהבתי.. ואין לי אוטו..קצת מעצבן.
נכתב ע"י צילומנציה;1597579:תגידי, רותי, איך היצירתיות הזו שלך מסתדרת עם המתמטיקה שלך? חשבתי שאלו שני חלקים שונים במח שאחד מהם אמור להיות חזק יותר מהשני
שתי האונות גאוניות אצלך?
נכתב ע"י פוינט ק גת;1597607:זה בדיוק מה שהלכתי לשאול.
אני לא מצליחה לדמיין אף אחת ממורותי למתמטיקה בעבר עם כזאת אהבת יצירה ואהבת אומנות.
נכתב ע"י רותי12;1597625:לפעמים אני נוסעת עם בעלי באוט ופתאום אני רואה משהו מעניין אז אני צועקת רגע!
וקרה כמה פעמים שבעלי ממש נבהל וחשב שאנחנו הולכים לדרוס מישהו..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים