עשית כאן משחק צבעים מאד יפה, גם רעיון הויז'ואל יצירתי ומעניין.
הרקע שהוספת שידרג את המודעה בהמון. היא דרמטית וחגיגית.
בעיה אחת צצה במודעה הזו, ועליה יושב הבלגן.
בכל עיצוב יש את הנקודה החשובה ביותר שהיא: היררכיה. בפרט במודעות.
יש דברים שצריכים לקבל את המקום שלהם, את הכבוד שלהם.
פרטי יצירת הקשר למשל, במקרה הזה- מס' הטלפון- הם פרט חשוב מאד במודעה. הם ההנעה לפעולה, המקום בו הלקוח אמור לנוע ולהתקשר. צריך להקפיד לא להחביא לו את הפרטים האלו

לא להבליע אותם בטקסט. ולהיפך- להניח אותם במקום ברור ונקי, בפונט גדול יחסית, שכשאדם משתכנע ורצה ליצור קשר- שלא יהיו לא עיכובי חווית משתמש בדרך
אני ממליצה לך ככה (אני אומרת את זה למתייעצות איתי וגם לתלמידות וזה מאד עוזר):
תכפילי את העמוד של המודעה, תרוקני אותה מהכל חוץ מהרקע.
אחרי זה תתחילי להכניס אובייקטים לאט לאט.
דבר ראשון מתחילים עם הגריד (בסיס המודעה).
מניחים את הלוגו בגודל המתאים בפינה הנכונה לו. זה כבר עשית וזה נראה טוב, אבל הייתי ממליצה לנסות גם להניח אותו בצד שמאל של המודעה.
מניחים את מספר הטלפון בצורה ברורה ונקיה, אפשר גם להוסיף משפט של הנעה לפעולה כמו מה שכתבת 'להזמנות התקשרו' וכו'. תשתדלי להקפיד על טיפוגרפיה מסודרת. יישורים- של המס' עם המשפט שמעליו או לידו.
תעברי על מקומונים, תעייני בגרידים של מודעות שיש עליהן קרדיט מקצועי בצד. תבחיני במבנים שונים ותביני את העיקרון.
מצרפת לך פה כמה צילומי מסך, זה הולך ונעשה מורכב ככל שיש יותר פרטים. וככל שמתאמנים, זה נעשה אינטואיטיבית:
צפה בקובץ המצורף 981437צפה בקובץ המצורף 981439צפה בקובץ המצורף 981440צפה בקובץ המצורף 981441
כשהגריד מסודר עוברים לדבר הבא: משפט הקופי המרכזי. מחפשים לו מקום שישב טוב, העמדה מעניינת. מומלץ למצוא פונט דפוס נעים ועגלולי בקווים עדכניים.
מכניסים גם את הויז'ואל , בודקים איך הוא יושב הכי טוב יחד עם משפט הקופי,
מחפשים מקום נעים לעין והגיוני להושיב את הבודי טקסט (הטקסט הרץ)
יישור ימין והעמדת קוביית הטקס ליד הויזואל? יישור אמצע מתחת לויזואל?
מקפידים על טיפו' טובה, מעברי שורה במקומות הנכונים. משחקים עם ריווח בין אותיות וריווח בין שורותעד שמגיעים לתוצאה הנכונה והמגובשת ביותר.
את הטקסט של 'ניתן להזמין' (קשה איתו, הא?) אפשר להפוך לשורת אייקונים חיננית, או להוריד את ה'ניתן להזמין' ולכתוב רק את הפריטים המוצים עם קו מפריד ( 'בר מתוק | הדפסות | הקדשות' וכו') ולהניח בשורה קטנה לרוחב המודעה מתחת ללוגו והפרטים.
תסתכלי בדוגמאות הגרידים ששמתי לך כאן איך אפשר לנסות להסתדר עם זה.
(ואפשר לומר ללקוח: יש מידי הרבה טקסט, כדאי להוריד שתי מילים כדי שהכל ייכנס לשורה אחת והמודעה תהיה נעימה, קריאה ומזמינה)
לא יודעת למה השקעתי כ"כ על המודעה שלך, אני כמעט לא מגיבה פה

אני חושבת שבגלל שיש לך המון פוטנציאל ואני מזהה את הכישרון.
גם הרצון שלך בביקורת הוא מקסים, זה מעיף קדימה.
מודעה היא אתגר גדול בתחילה, יש המון פרטים וכולם חשובים, צריך להתיימן בלתת לכל אחד את המקום המתאים לו.
ו----
אחרי שמתיימנים בהמוני גרידים נכונים והיררכיות מדוייקות, אפשר גם להתחיל להתפרע קצת, במקרה
הצורך:
לוגו דווקא למעלה, משחק מעניין עם הפרטים, מודעה חלקה ונקיה שכל הכובד נמצא רק למטה (משהו מעניין שהעמדתי היום

ועוד.
תצליחי המון!