- הוסף לסימניות
עוד כמה..
יהודה בלויואו.
מיוחד!!
מתלבטת לגבי הדמות שיושבת ממש באמצע.
מי זה?
יששכר זלמנוביץמי זה הבחור עם הפאייעלאך בשורה הראשונה שמאל?
לא כולם מוכרים..WOW!!!
זה מדהים! יש עוד?! אני לא שבעה....
תגלה לנו מי זה כל מי שלא עלינו עליו,
ו- החיוך של סטופל לא מספיק ציני.
זה בפוטושופ.. יש איזה מכחול פוטושופי נחמד?מעניין באמת אם אתה עובד ידני או לא...
אגב, נחמד לגלות שיש לך פינה חמה לנחלאים כגון יוני שלמה.
ואני חותם שההוא מתחת לסטופל קשור 100% לליפסקר. תגידו שלא!
ואוו זה פשוט מושלם!!!!
אולי תיתן לנו טיפונת תהליך?
גאוה לעולם האיור
תודה רבה רבה מחמםואוו זה פשוט מושלם???
נירא לי שאתם מתכוונים לשמחה פרידמן, זה כן.בדף הקודם מנדי ג'רופי?
מדהים!
ההאטצ'ים (קווקווים) שאתה עושה בהצללות ממש ממש יפה ובשליטה גבוהה ובעיני זה מנצח הצללה רכה any time and any day (תמיד, נו)
בפרט שזה בלי קיצורים של מברשות והכל ידני ויש מעט שיכולים לבצע כזו הצללה.. זה ממש טאצ מקצועי.
גם אני רוצה תהליך פליז!
ומה עם הסרטונים לילדים בוואטסאפ? מקווה שיהיה איזה סרטון לקראת חנוכה. הילדים בשכונה פה ממש אוהבים ואני הארתי את השם של כת"ר דרך הסרטונים האלה שעפים בוואטסאפ כמו לחמניות טריות במאפיית החיטה מתחת לפרוג.
הפורטרייט היומי הזה מכניס לראש מגוון דמויות![]()
תודה רבהההאטצ'ים (קווקווים) שאתה עושה בהצללות ממש ממש יפה ובשליטה גבוהה ובעיני זה מנצח הצללה רכה any time and any day (תמיד, נו)
בפרט שזה בלי קיצורים של מברשות והכל ידני ויש מעט שיכולים לבצע כזו הצללה.. זה ממש טאצ מקצועי.
גם אני רוצה תהליך פליז!
ומה עם הסרטונים לילדים בוואטסאפ? מקווה שיהיה איזה סרטון לקראת חנוכה. הילדים בשכונה פה ממש אוהבים ואני הארתי את השם של כת"ר דרך הסרטונים האלה שעפים בוואטסאפ כמו לחמניות טריות במאפיית החיטה מתחת לפרוג.
הפורטרייט היומי הזה מכניס לראש מגוון דמויות![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים