נכתב ע"י pr;1577672:תיק העבודות נראה מדהים, אבל מאד קשה לראות את התמונות, הן ענקיות
(בגלל שהעלית באיכות גבוהה מדי) ואני רואה רק פיקסל מהן כשאני נכנסת לתמונה.
נכתב ע"י רותי12;1577769:איך אני מקטינה? יש דרך קיצור?
נכתב ע"י שקדיה;1578034:1. מקסים ומיוחד תודה ששיתפת
הכל מיוחד ועושה חשק ממש
2. הבלוג פתוח לי בנתיב בלי תמונות חבל
3. הסתכלתי בתיק עבודות. הכי קל לדעתי להקטין עם מציג התמונות ל אופיס (מיקרוסופט פיקצ'ר מנג'ר יש לך שם עריכת תמונות>שינוי גודל) או אם יש לך את פיקאסה ליצא בכל גודל שנח לך
4. לגבי הכריות, אני בדיוק תופרת עכשיו כיסוים למיטות ולספה
איפה השגת כרית גלילית? האם יש לך גיזרה/הסבר איך לתפור כרית
5. יש כיסויים שרק מונחים לך על המיטה. האם יש לך דרך לשמור שלא יזוזו כשמתישבים עליהם
6. לגבי הוילון הצללה האם הוא מתגלגל לך כלפי מעלה או הצידה? אם כן איך?
אין לי את האפשרות הזו. בכל אופן חיפשתי דרך קיצור לעבוד רק על התמונות שבתיק העבודותנכתב ע"י ויזואלית;1578467:יש דרך קיצור להקטנת תמונות:
בחרי את התמונות
לחצן ימני בעכבר
פתח באמצעות מיקרוסופט אופייס (תמונה אדומה)
ערוך תמונות
קם קבעי להם גודל קטן יותר בצורה ידנית
וזה יחול על כולם
1.תודהנכתב ע"י שקדיה;1578034:1. מקסים ומיוחד תודה ששיתפת
הכל מיוחד ועושה חשק ממש
2. הבלוג פתוח לי בנתיב בלי תמונות חבל
3. הסתכלתי בתיק עבודות. הכי קל לדעתי להקטין עם מציג התמונות ל אופיס (מיקרוסופט פיקצ'ר מנג'ר יש לך שם עריכת תמונות>שינוי גודל) או אם יש לך את פיקאסה ליצא בכל גודל שנח לך
4. לגבי הכריות, אני בדיוק תופרת עכשיו כיסוים למיטות ולספה
איפה השגת כרית גלילית? האם יש לך גיזרה/הסבר איך לתפור כרית
5. יש כיסויים שרק מונחים לך על המיטה. האם יש לך דרך לשמור שלא יזוזו כשמתישבים עליהם
6. לגבי הוילון הצללה האם הוא מתגלגל לך כלפי מעלה או הצידה? אם כן איך?
הכיסוי הזה סתם מונח אבל את יכולה לתפור גומי בפינותנכתב ע"י שקדיה;1578904:תודה על התגובה!
מצרפת תמונות מתיק העבודות שלך
איך הכיסוי הזה עומד? הוא מחובר למשהו או סתם מונח על המיטה?
ולגבי הוילון בתמונה השניה, איך הוא נפתח?
נכתב ע"י pr;1580125:טוב, רותי - את חייבת לעשות קורסים מסודרים.
אני נרשמת ראשונה.
מה שחסר לי בתמונת החדר שינה זה לראות את ה'לפני'..
נכתב ע"י pr;1580181:מדהים!! מתי הקורס?
איך שאת רגילה לנקות כל דברנכתב ע"י bekki;1580515:רותי,
מה כולל שלב הניקיון לפני השיוף?
נכתב ע"י רותי12;1580519:איך שאת רגילה לנקות כל דבר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים