נכתב ע"י tamiro;753244:אני רק הערה
ישנו מקור אור מאוד חזק על השולחנות
מה שגם למפה "להישרף"
אבל, אני לא רואה את מקור האור הזה...
ועוד משהו
התאורה על הקיר נראת דלוקה
וזה לא בא לידי ביטוי על הקיר עצמו
נכתב ע"י ip6;753173:עוד משהו שעשיתי בזמני הפנוי, הסצנה לא גמורה כפי שאתם רואים לפי התמונות שהם באפור וכנראה גם לא תהיה גמורה בזמן הקרוב, מדובר בעוד טסט לרנדור תאורת פנים בויריי שהחכים אותי הרבה בעניין.
נכתב ע"י maor700;753346:יפה מאוד!
מלבד הגדרות התאורה והרינדור המוצלחים רואים שלמדת דבר או שניים בעיצוב פנים (ועיצוב אירועים) שזה חשוב לא פחות מהעניין הטכני.
דבר אחד מפריע לי מניין כל האור בסצנה? אין מקור אור שמביר את כמות האור הזו.
תוסיף ספוטים למעלה.
נכתב ע"י ip6;753453:תודה, עיצוב פנים באמת למדתי קצת מכל ההתעסקות בהדמיות אבל כיוון שלא למדתי את זה אני תמיד לוקח תמונת רפרנס ועובד לפיה, למעשה כאן אפילו לקחתי סצנה מוכנה ועשיתי בה שינויים כהבנתי, בכל מקרה מדובר בטסט בלבד ולא בעבודה ללקוח, לצערי את רוב העבודות ללקוחות אני לא יכול להעלות אבל בעבודות שלי אין את כל הבעיות האלו של התאורות וכו' אלא הכל כמו שצריך, כשאני עושה טסטים אני לא באמת יבנה חדר או אולם כי זה פשוט לוקח זמן אז אני מתבסס על משהו מוכן רק בשביל לעבוד על רנדר.
אגב, יש פה עבודת פוטושופ לא קטנה כיוון שהרנדר לא יצא משהו משהו וע"י פוטושופ הפכתי אותו למשהו יפה, אולי יותר מאוחר אני יעלה את הרנדר עצמו.
לגבי התאורה, יש פה מנורות שנמצאים בתקרה בלי קשר לכלום, עשיתי זאת כיוון שבדקתי את הסצנה במקס והיה שם מנורות בתקרה ניסיתי להגיע במאיה לאותה תוצאה ולא הצלחתי לגמרי אבל הגעתי לכיוון אני מאמין שעם עוד קצת עבודה הייתי מגיע לזה לגמרי.
נכתב ע"י trew;809533:יפה מאוד
רק שים פונט קריא יותר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים