נכתב ע"י eg;1959295:אהבתי
רוצה גם כזה!![]()
נכתב ע"י טוליפ;1959144:מוקדש לשושי, גרב אחת לבנה ללא בן זוג ואחת אפורה+גרב של תינוקת שגדלה וכמה חרוזים שהיו בבית וכמובן אורז.
נכתב ע"י תקוה;1959169:ומה עושים כשאין גרב אי זוגית בבית? מפרקים זוגות בכוונה?
ו... איך מסתדרים עם הלק של הקרסול? היכן הוא מתתחבא?
נכתב ע"י מימי זו;1973155:לשושי תודה ראבה ראבה הל הראין של הבאבה השלג היפה מוד מי הרין של הבובה השלג
הסיתי להבובה השלג הסיתי מתאתה לבובה השלג
אראת לכהת נצה של עבזה גם דבכ סלאתיף גם כיסם וה לכחים הת הכיסם וה גם הדבכ שלתיף וה הנצה
וה דור רישן לכחים הת הדבכ וה הת הכישם וה מדביכים הת הדבכ חלש גם מדביכים הת הנצה גם חלש כדי שלא תכרה מימני דבורהלה
אוקיי, אז זו הבובה של דבורהלה בת ה- 6, שאהבה מאוד את תהליך העבודה ואת התוצאה עד שכתבה מכתב במשך שעה ארוכה. עכשיו, כשהיא במיטה חבוקה עם הבובה, אכתוב ביאורי מילים, ומי שהבין בלעדיהם שיקום
לשושי תודה רבה רבה על הרעיון של הבובה השלג היפה מאוד מהרעיון של הבובה השלג עשיתי לבובה השלג עשיתי מטאטא לבובה השלג
הוראות לקחת נוצה של אווזה גם דבק סלוטייפ גם קיסם לוקחים את הקיסם וגם את הדבק סלוטייפ והנוצה
ודבר ראשון לוקחים את הדבק ואת הקיסם ומדביקים את הדבק חלש גם מדביקים את הנוצה גם חלש כדי שלא תיקרע ממני דבורהלה
(הסמיילי במקור, וגם רעיון המטאטא ואופן הביצוע שמורים לה)
נכתב ע"י shosh22;1974809:כבר צריך שכונה לכל הבובות וגן..
והכי צריך שלג
תודה ענקית לכל מי ששיתפה. אני יושבת לי מאושרת וצופה ונהנית!!
והמכתב של דבורלה ריגש אותי כל כך
אני כרגע עושה אוסף של כל הבובות כבר נשתף![]()
נכתב ע"י שחר עולה;1974916:מדהים!
איפה ההדרכה? איזה כתובת הבלוג?
תודה רבה
מתוקים!!!נכתב ע"י bracha;1978336:טוב, הייתי חייבת להצטרף לחגיגה:
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים