@פילפילון ..חייבת לשתף
אנחנו בכינר
הזהירו אותי להביא אוכל כי הכל כאן זועה
אז זהו שלא
אוכל טעים ובשפע
ומרוב כמויות היינו צריכים לזרוק אוכל כי אין מה לשמור כל ארוחה מגיע שפע חדש במבחר
משתדלים מאוד לנקות כאן
סה"כ העובדים עובדים עם מיגון
ולא יכולים להסתובב ביננו כדי לנקות
ולכן לפעמים יש יותר לכלוך
אבל כל מה שביקשנו קיבלנו
מזדהה עם כל מילה שלך, אנחנו ב"ה היינו רק שבועיים וזה הספיק,אני עדיין לא מבינה למה מפנים היום חולים.
מפנים הרי חולים, לא מבודדים והרי חולים היום משוחררים תוך 10 ומקסימום 13 יום, אז מה הקטע לפנות?
במיוחד שלוקח בערך 5 ימים עד שמפנים ז"א נשאר בערך 5 ימים למחלה. מה הקטע??
שיפנו רק חצאי משפחות ותוך 24 שעות מאז שהתגלו כחולים. ולא שיספיקו להדביק את כל בני הבית ואז צריכים לפנות את כולם.
ואני מדברת מנסיון אישי. אנחנו בבידוד למעלה מחודש וחצי עם שתי בנות קטנות. (הגדולה שלי עדיין לא זכתה להתחיל את הגן וגם עכשיו היא לא תתחיל כי היא צריכה בידוד שבועיים אחרי שאבא שלה יסיים עם המחלה. ולא, לא שייך לבודד בתוך הבית) ועדיין, לא מבינה מה הקטע בפינויים האלה. משפחות שלמות שכבר אין להם את מי להדביק מתפנות לחופש ע"ח המדינה.
המדינה רוצה לסייע לנפגעי חל"ת-שתעשה את זה בצורה שונה ולא בצורה הזויה שכזו שעל הדרך מנצלים את זה (ובצדק, כי אם מציעים אז למה לא) המוני משפחות סתםםםםם.
אם היו עוזרים למבודדים זה היה נשמע הרבה יותר הגיוני מאשר לחולים שזהו זה, כבר מסיימים את הבידוד שלהם תוך שבוע וחצי מקסימום שבועיים וזוכים לפטור של לפחות שלוש חודשים מבידוד.
סיפרה לי הבוקר אחת מיושבות המלוניות-ואחת המלוניות הכי מבוקשות,טוב לשמוע שבזבוז הכספים הזה הופסק..
סיפרה לי הבוקר אחת מיושבות המלוניות-ואחת המלוניות הכי מבוקשות,
שהיתה אמורה להשתחרר כבר באמצע החג על כל תשעת נפשות משפחתה,
ואיש לא טורח לשחרר אותם.
כמה טלפונים שעשתה, אמרו שכבר יחזרו אליה, וישחררו אותם, ונאדה-שקט תעשיתי.
מפה לשם כבר היא שם כבר כמעט שבוע עודף, מעבר למה שצריך, והיא לא משיגה מכתב שחרור...
אפשר רק הסבר למה אנשים נדרשים לבדוד של חודשיים? אתם מחמירים ומהדרים סתם לעצמכם או מה הספור בדיוק??כנראה שלא טרחת לקרוא את ההודעה שלי.
אני בבידוד עם שתי בנות קטנות כבר למעלה מחודש וחצי. וצפוי לנו עוד שבועיים בידוד לפחות.
אז חויתי אואו חויתי. ועדיין לא מבינה מה הקשר לפנות משפחות שלמות למלונית.
זה קורה אם לקראת סוף השבועיים של החולה הראשון מתגלה חולה נוסף ,אפשר רק הסבר למה אנשים נדרשים לבדוד של חודשיים? אתם מחמירים ומהדרים סתם לעצמכם או מה הספור בדיוק??
כרגע זה על חשבון המדינה!!!מכירה גם כמה שהיו אמורים להשתחרר באמצע החג ועדיין במלוניות, הרבה מעבר למה שצריך,
מי משלם את כמויות הכסף שנשפך שם???
שלא לדבר על משפחות שרוצות להתפנות ואין להם מקום בגלל זה...
נו אז מה שאני אומרת-לפנת רק חצאי משפחות ותוך 24 שעות מהבדיקה ולא שהם מספיקים להדביק את כל המשפחה עד לפינוי. כי אז מה אועלנו בפינוי?
ואם כל המשפחה חיובית כבר-אז מה הטעם בפינוי?
על חשבון המדינה זה על חשבון כולנו,כרגע זה על חשבון המדינה!!!
קדם כל הירידה היא אצל הערבים, החילונים ורק בימים האחרונים ממש אצל החרדים. (כשהרגלי הפינוי הם בסדר הפוך)אבל בכל מקרה, אנחנו רואים עכשיו ירידה חדה בכמות המאומתים. אוהדי הסגר יגידו שזה בזכות הסגר. אני אמשיך לחשוב שלביטול המלוניות יש חלק ענק בכך.
זה היה עשוי להיות נכון לו המלוניות באמת בוטלו.אני אמשיך לחשוב שלביטול המלוניות יש חלק ענק בכך.
ואני אומרת שהם עכשיו רק מחפשים להוכיח לנו שהסגר היה נחוץ וחובה והצדיק את עצמו ואכן הנה יש ירידה במספר הבדיקות והחיוביים וכו'אבל בכל מקרה, אנחנו רואים עכשיו ירידה חדה בכמות המאומתים. אוהדי הסגר יגידו שזה בזכות הסגר. אני אמשיך לחשוב שלביטול המלוניות יש חלק ענק בכך.
גם בבני ברק יש פינויים אמנם לא באותה כמות אבל מכירה 2 משפחות שהתפנו בחול המועדזה היה עשוי להיות נכון לו המלוניות באמת בוטלו.
אבל הן לא.
עיריית בני ברק אולי הפסיקה לעבוד, אבל אנשים המשיכו להישפך בכמויות למלוניות מערים אחרות.
נאום אחת שנמצאת במלונית ורואה שמערך השינוע כלפי פנים לא פסק לרגע.
כמה עוור אפשר להיות? את לא רואה בעצמך?ואני אומרת שהם עכשיו רק מחפשים להוכיח לנו שהסגר היה נחוץ וחובה והצדיק את עצמו ואכן הנה יש ירידה במספר הבדיקות והחיוביים וכו'
אין לי ספק שהם משחקים את התוצאות כהגה ביד המלח וכזכוכית ביד המזגג
לכן אמרתי כרגע..........על חשבון המדינה זה על חשבון כולנו,
אנחנו עוד נשלם את זה בגדול!
הוא שאמרתי....לא דיברו על כך שהולכים לשנות את שיטת הבדיקה, כך שכאלו שבעבר היו יוצאים חיוביים חלשים יצאו עכשיו שליליים?
ואם כן - לא היה לזה חלק משמעותי בירידה באחוזי התחלואה?
לא דברו ולא שינו.לא דיברו על כך שהולכים לשנות את שיטת הבדיקה, כך שכאלו שבעבר היו יוצאים חיוביים חלשים יצאו עכשיו שליליים?
ואם כן - לא היה לזה חלק משמעותי בירידה באחוזי התחלואה?
את בטוחה?לא דברו ולא שינו.
אבל זה לא אומר שאנשים כבר לא החליטו ששינו ושבלבלו אותם ועוותו את הנתונים. כי זה משרת את האג'נדה שלהם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים