- הוסף לסימניות
אמיתי הדבר הזה או דרך קלה להרוויח כסף?
הטובים, אמיתיים, לפחות מבחינת התוצאה.אמיתי הדבר הזה או דרך קלה להרוויח כסף?
כן?אמיתי אמיתי אמיתי!!
אגב, הרב וואזנר זצ"ל אמר שזה התרופה של הדור
אחד הדברים הטובים!!
ממליצה!!!!!!
קשקוש גמור (לדעתי)אמיתי הדבר הזה או דרך קלה להרוויח כסף?
זה לא הוכחה לכלום,קשקוש גמור (לדעתי)
מכירה אחת שעובדת בזה כמאט בלי ללמוד
גם בסכין אפשר להשתמש בלי ללמודקשקוש גמור (לדעתי)
מכירה אחת שעובדת בזה כמאט בלי ללמוד
אני אדם סקפטי אבל גם סקרן וכל הרפואה האלטרנטיבית מעניינת אותי מאוד, החלטתי לבדוק (דרך טיפול) את תרפיית שלושת הממדים , זה היה מדהים בעיקר החלק של "לגלות" כל מיני מועקות וחוויות בלתי נעימות שקרו בעבר בדיוק כמעט מלא של תאריכים...אמיתי הדבר הזה או דרך קלה להרוויח כסף?
שלושת המימדים יעיל גם, או יש שיאמרו בעיקר, בדברים פיזייםמאמין שיש שיטות שנחקרו וישמו בעולם בצורה יותר מיטבית כגון סיביטי, אנאלפי, קאוצינג, וכדומה, כל דבר לפי ענינו, או שללכת לפסיכולוג או מטפל רגשי לטיפול שנכנס לשורש הבעיה ופותר אותה, ולא להיסחב לכל מיני טיפולים שעולים את אותו סכום ולא מביאים באותה וודאות את אותה רמה של תוצאות...
www.prog.co.il
רק תופעות הלוואי הקשות שאני מכירה אישית מכמה אנשים שחוו אחרי טיפולאבל קשקוש כמו שלושת המימדים באמת שטרם פגשתי.
כח עלול להיות הרסני, אבל לא זה מה שמדאיג אותי.רק תופעות הלוואי הקשות שאני מכירה אישית מכמה אנשים שחוו אחרי טיפול
דברים הזויים שאין סיכוי שיקרו במקרה
זה לבד הוכחה שיש לדבר הזה כח
רק צריך לדעת איך להשתמש בו
כח עלול להיות הרסני, אבל לא זה מה שמדאיג אותי.
לקח זמן עד שגם אני צחקתי ולא בכיתי מהיעדר האיזשהואמשו שחשבתתי להרגיש לפני-תוכדי-אחרי.
כלום.
אמורים להרגיש תקווה,לא הבנתי
הרי לא אמורים להרגיש כלום תוך כדי הטיפול
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //