- הוסף לסימניות
הו אני לא מצליח לדמיין את טעמו וניחוחו של אותו מאפה פלאי..אני חושב שחלק מהיצירה המשותפת הזו כבר קיים. הוא מפוזר באשכולות השונים.
אם יתקבצו להם כל פירורי היצירה האלו אל מקום אחד, נגלה לפנינו מאפה אומנותי משובח בשיעור כזית לפחות...
הו אני לא מצליח לדמיין את טעמו וניחוחו של אותו מאפה פלאי..אני חושב שחלק מהיצירה המשותפת הזו כבר קיים. הוא מפוזר באשכולות השונים.
אם יתקבצו להם כל פירורי היצירה האלו אל מקום אחד, נגלה לפנינו מאפה אומנותי משובח בשיעור כזית לפחות...
ממש כך. והוא בסך הכל רק בשיעור כזית!הו אני לא מצליח לדמיין את טעמו וניחוחו של אותו מאפה פלאי..
ציורים מהממים!הגשם יורד בחוץ ומשפריץ גם לתוך הבית
חיכיתי לראות אם מישהו ישים לב לזה.. אבל אפשר לראות את זה כאילו הקוקו נוטה לצד, על הכתף השניה..
חחח גם אני
מההההההציורים מעוררי השראה אמרת?
צדקת!
הבינה המלאכותית של פוטושופ שוב נכנסה לתמונה (תרתי משמע).
תראו מה היה לה לומר הפעם...
בהחלט.איזה מגניב!
תראה, הכלי הזה בפוטושופ הגיח לאויר העולם ממש בתקופה האחרונה, והוא עדיין "בחיתוליו" כמו שאומרים.יש אפשרות לעשות שהמשך הציור יהיה בסגנון של הציור?
מעניין ומרתק!תראה, הכלי הזה בפוטושופ הגיח לאויר העולם ממש בתקופה האחרונה, והוא עדיין "בחיתוליו" כמו שאומרים.
לא ממש ברור לי אם כיום ניתן להגדיר סגנון תואם למקור באופן מושלם, אם כי שמתי לב שהתאמה חלקית כן קיימת. כלומר, כשהמקור הוא מצוייר, התוספת תופיע בסגנון מצוייר ולא מצולם, וכן להיפך. כדי לקבל תשובה יותר מדוייקת צריך לבדוק את הענין מול מי שיותר מתמצא בתחום. כך או כך, אני מניח מן הסתם שבעתיד הכלי המדהים הזה ישתכלל גם בתכונה הזו.
יחיאל בלאיש כל הכבוד לך על תיק העבודות, וואאווו מדהים פשוט מדהיםםםמדהים
בדיוק ממש
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים