נכתב ע"י פדואלה;2467114:יש לי שאלה:
מדוע אמינות, יוקרה וזול זה בידול?
הרי כולם אומרים על עצמם כך.
בידול זה לא משהו נבדל? כלומר אחר?
סוג של למה דוקא שאבוא אליו כשיש לי עוד עשרה עסקים דומים מאוד בקרבת מקום, לא?
תחכימו אותי!
נכתב ע"י דגאיש;2467343:1. הוא היחיד בשכונה שלו שמפרסם.
2. ניתחתי את שוק המחירים, הוא הכי זול, נקודה.
3. הסת"ם הוא כותב - אברך יר"ש בלי אינטרנט, מדקדק בהלכות קלות כחמורות וכו'
ומשווק רק חומר של מכיריו וחברים שהוא בודק אחד אחד.
4. דוגמה למחירים: בדיקת מזוזות במחשב, 10 שקלים.
.יום נעים.![]()
נכתב ע"י דאבל אימפקט;2468230:לדעתי "זול" הוא ערך שמזיק לרוץ איתו, בפרט בנישה הזאת. אתם פונים לשני קהלים שחשובים להם דברים סותרים: דתיים שחשובה להם אמינות וישלמו עבור זה, וחילונים שמחפשים זול ולא ישלמו על יותר.
1. בנישה הזאת, יותר מנישות אחרות, "זול" פירושו חסר אמינות. מי שמחפש אמינות יגיע ע"י שידור הערך הזה (ונשמע שיש לו כיסוי), ויפיץ את זה הלאה לחבריו עם הערך המוסף של המחיר. לא כעיקר.
2. הייתי מציעה לנסות למצוא נקודת השקה בין צורכי שני הקהלים כדי למשוך את שניהם בשווה, או לפנות רק לאחד עם ערך חזק. כי מה שייצא מפנייה סותרת- שתפסידו ממילא קהל אחד...
נכתב ע"י דגאיש;2468408:צודק.
אז אולי שם וסלוגן שהחילונים יתרגמו ליוקרה והדתיים להידור ואמינות.
או שם ליברלי וסלוגן מושך.
והבידול נדגיש בפרסום.
תודה על העזרה.
תודה
נכתב ע"י תא חזי;2469142:שם ליברלי לא יעבוד לך טוב עם הדוסים...
ואת החילונים בתפילין לא ממש מעניין יוקרה... (יש לך קרובים חילונים? אותי הזמינו לבר מצוה באולם של 500 שקל מנה, והתפילין קנו ממאכער ב1500 שקל...)
אם תפצח את המיתוג הכפול לשני קהלים (או איך שאני המצאתי לזה שם - 2 במחיר 1), כמו חב"ד וכיוצא - שתף, ונשמח איתך!
נכתב ע"י דגאיש;2469184:צודקים, בתפילין לא.
אבל בבתים ותיקים כן,
וכן בבתי מזוזות וכולו'
בקיצור מה שנראה לעין = חיצוניות,
רוצים הכי יפה = יוקרתי
לפחות אצלו. וממה ששמעתי מכמה העוסקים בתחום.
אגב 1500 ש"ח לתפילין זה קצת יקר - לחילוני.
[SIZE="-1"](לא בהשוואה למנות, אחרי הכל, הוא מניח אותם בארון כמזכרת לבר מצווה.)[/SIZE]
תודה על החיזוק והעידוד.
- דגאיש
נכתב ע"י תא חזי;2469800:אז רגע, תחליט, עם מה הוא מתעסק, עם סת"ם או עם יודאיקה?????עם
בלבלת אותנו לגמרי.
לא הרי מיתוג לתפילין כמיתוג ליודאיקה...
או שזה בעצם חנות תשמישי קדושה ככל החנויות![]()
נכתב ע"י דגאיש;2469878:הוא מוכר את התפילין עם בית לתפילין - [SIZE="-2"](הפלסטיק ששומר על התפילין)[/SIZE] ונרתיק לתפילין.
וגם מזוזות הוא מוכר ע"פ רוב ביחד עם בית למזוזה.
החילונים מחפשים שהתיק והבית של התפילין יהיו יפים, הם צריכים את זה לצילומים ולשולחן של הבר וכו'
הוא גם מוכר תשמישי קדושה בקטנה - על הדרך.
כל טוב ותודה
- דגאיש
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים