כמה פעמים חיפשתי שם... המאגר לא כזה ענק.נכתב ע"י א"ב;2410951:אני שואלת מסקרנות, ולא מרצון ליחצן את הלקוחה שלי (באמת אני לא מבינה כשאני רואה אשכולות כאלה) -
למה לא לחפש שמלה ב"שמלה להשכיר"?
- גם מאגר ענק,
- גם מסנני חיפוש משוכללים בדיוק לפי הנתונים שאת צריכה (מידה, צבע, איזור מגורים, אורך וכו'),
- וגם כל התמונות מול העיניים! עכשיו תתחילי לפתוח מליוני אימיילים עם תמונות לא רלוונטיות???
באמת בפרוג תבוא הישועה, כשאנשים לא מכירים את הסגנון שלך (ו-ווואוו, יש באמת אלפי סגנונות!), ולא יודעים בכלל איזה שמלה את רוצה לראות?
אני ממש אשמח לדעת,
וכשאני חושבת על זה - זה באמת בשביל הסקרנות, ואולי גם קצת כדי להבין את השוק ולדעת לגבש אסטרטגיה בהתאם![]()
תודה!
נכתב ע"י ת'כלס;2410556:דרושות להשכרה
שמלות מיוחדות לחתונה
לאחיות של כלה
מידות:
38(גיל14)
38(גיל17)
36(גיל21)
42(גיל 24)
46(גיל25)
48(גיל 52)
שמלות מבד זהה ודוגמא שונה גם באות בחשבון
אשמח לעזרה אם יש לכם להשכיר או אתם מכירים
(לא לשלוח אותי לשמלה להשכיר!)
נכתב ע"י הר;2411257:איך מצרפים תמונה בהודעה פרטית?
הרוב חסום בנטפרי, כך שזה ממש לא רלוונטי.נכתב ע"י א"ב;2410951:אני שואלת מסקרנות, ולא מרצון ליחצן את הלקוחה שלי (באמת אני לא מבינה כשאני רואה אשכולות כאלה) -
- גם מאגר ענק,
- גם מסנני חיפוש משוכללים בדיוק לפי הנתונים שאת צריכה (מידה, צבע, איזור מגורים, אורך וכו'),
- וגם כל התמונות מול העיניים! עכשיו תתחילי לפתוח מליוני אימיילים עם תמונות לא רלוונטיות???
באמת בפרוג תבוא הישועה, כשאנשים לא מכירים את הסגנון שלך (ו-ווואוו, יש באמת אלפי סגנונות!), ולא יודעים בכלל איזה שמלה את רוצה לראות?
אני ממש אשמח לדעת,
וכשאני חושבת על זה - זה באמת בשביל הסקרנות, ואולי גם קצת כדי להבין את השוק ולדעת לגבש אסטרטגיה בהתאם![]()
תודה!
נכתב ע"י א"ב;2410951:אני שואלת מסקרנות, ולא מרצון ליחצן את הלקוחה שלי (באמת אני לא מבינה כשאני רואה אשכולות כאלה) -
- גם מאגר ענק,
אני ממש אשמח לדעת,
תודה!
נכתב ע"י א"ב;2435463:חבל ממש...!!!
היה נחמד ויפה מצד נטפרי אם הם היו יכולים לטפל בזה.
בקשר לפרסום שמלות במייל - אני חושבת שאפשר לפנות אליהם במייל והם יאפשרו את העלאת השמלות לאתר באמצעות שליחת השמלות והפרטים במייל, ולא בהעלאה עצמית באתר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים