- הוסף לסימניות
זה לא בריא ברמה של שמן דקל?אחותי כמעט התעלפה מלראות את זה.
אמא שלי הרגיעה אותה, כי הדור הקודם עוד זוכר שהיה רק שמן סויה.
זה לא בריא ברמה של שמן דקל?אחותי כמעט התעלפה מלראות את זה.
אמא שלי הרגיעה אותה, כי הדור הקודם עוד זוכר שהיה רק שמן סויה.
למי שזוכר לפני שנולד הקנולה
כולם השתמשו בסויה
וואו. קיבלתי הרגשה של זקנה מהאשכול הזה...כשהיינו ילדים היה רק את הסויה (עלה אז בערך 4 ש"ח)
רק אח"כ נולד הקנולה.
ל'ידעת.זה לא בריא ברמה של שמן דקל?
מתנצלת...וואו. קיבלתי הרגשה של זקנה מהאשכול הזה...
צעירה. צעירה ממש.מתנצלת...
אם אני לא זוכרת את הסויה זה אומר שאני צעירה או שאני בגיל שהזיכרון כבר לא משו???
פה בצפת במחסני השוק יש גם ב7.9איפה קנולה עולה 8.9?
גם כיום?פה בצפת במחסני השוק יש גם ב7.9
לא נראה לי שמישהו התכוון להגיד ששמן סויה זה טוב.לא הצלחתי להבין את האזכור של פעם כטענה שתומכת בשמן סויה
אם היה לי לב לטגן כל שניצל בסנטימטר וחצי של שמן כנראה גם השניצל שלי היה יוצא מאד טעים!
השאלה היא לא איזה שמן אלא כמה...
נכון. למשל פעם לא היה זיהום אוויר והמזון היה אורגני וגם לא היו חיסונים.דברתי על טענות שמתחילות במילה "פעם". כאילו שהעבר מהווה הוכחה ניצחת לכל טענה.![]()
הבעיה היא רק בטיגון?לא הצלחתי להבין את האזכור של פעם כטענה שתומכת בשמן סויה. פעם גם היו ערימות מרגרינה בכל עוגה אפילו בחושה.
שמן קנולה יותר בריא מסויה לטיגון כי נק' ההתחמצנות שלו יותר גבוהה. זה הכל.
למיטב הבנתי אין הרבה הבדלים בהיבטים אחרים. שניהם לא מאד בריאים.הבעיה היא רק בטיגון?
כלומר אם אני רק אופה/מאדה/מבשלת זה לא משנה?
שניצלים של אולמות טעימים?!?!?אם היה לי לב לטגן כל שניצל בסנטימטר וחצי של שמן כנראה גם השניצל שלי היה יוצא מאד טעים!
השאלה היא לא איזה שמן אלא כמה...
אני לא זקן ואני לא מהדור הקודם ... לא רק כשהייתי ילד אלא גם כשהייתי נשוי השתמשנו בשמן סויה ..וואו. קיבלתי הרגשה של זקנה מהאשכול הזה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים