נכתב ע"י בתישראל;1699797:[FONT="]מידע מעניין שקיבלתי:
"אין שום בעיה[/FONT][FONT="].
יש על החסה הוראות שטיפה.
בהם כתוב כי בחסה יש חרקים היורדים בשטיפה והשרייה במי סבון.
זה כל ההכשר!
שאין חרקים בעובי העלה, ואין חרקים (אקריות וכנימות) שאי אפשר להסירם בשטיפה ובהשרייה במי סבון.
רוצה חסה שטופה? לך למסעדה.
לידיעתך, בזמנו כשהיו מגדלים בגוש קטיף, נבדק ונמצא שאנשים הם טמבלים.
לא קולטים שזה ירק שגדל בסביבה שמנעו בכח חדירה של תולעים ופרפרים מסויימים! ולא סביבה סטרילית מבעלי חיים.
והיו מקצצים חסה יש לצלחת...
לא עזר כלום, עד שפשוט הוסיפו חול לחסה.
כן! החול שהיה על החסה, הוסיפו אותו כדי לגרום לאנשים לשטוף אותה.
אני הייתי מוסיף צפרדע מקק או לטאה לכל שקית.
אנשים חושבים שזה גדל בעציץ במקרר.
לא! זה גדל בחממה, שרוססה ונאטמה לחדירת שניים שלושה מיני מזיקים שהופכים את הירק לבלתי אכיל!"[/FONT]
יש על החסה הוראות שטיפה.
זה כל ההכשר!
שאין חרקים בעובי העלה, ואין חרקים (אקריות וכנימות) שאי אפשר להסירם בשטיפה ובהשרייה במי סבון.
לא קולטים שזה ירק שגדל בסביבה שמנעו בכח חדירה של תולעים ופרפרים מסויימים! ולא סביבה סטרילית מבעלי חיים.
לא! זה גדל בחממה, שרוססה ונאטמה לחדירת שניים שלושה מיני מזיקים שהופכים את הירק לבלתי אכיל!"[/FONT]
יש על החסה הוראות שטיפה.
זה כל ההכשר!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים