- הוסף לסימניות
השעה הכי יפה לצילומים...
גמר חתימה טובה
שנה מבורכת ומתוקה!
גמר חתימה טובה
שנה מבורכת ומתוקה!
כן בטח כתבתי בפרטי.וואו מושלם!!!!!!!!
יש מצב לראות תמונה לפני עיבוד?
בהרבה תמונות שלי אני אוהבת כך את החיתוך. זה נראה ומרגיש לי נכון. משום מה צלמים פה בארץ החליטו שאסור לחתוך את החלק התחתון של כף הרגל. אין לזה הצדקה בעיני.מהמם!!! תאורה יפה!!!
טיפה ספייס למטה היה מוסיף .. מציק שהרגל חתוכה
משום מה צלמים פה בארץ החליטו שאסור לחתוך את החלק התחתון של כף הרגל. אין לזה הצדקה בעיני.
מאותה סיבה שלא חותכים כל איבר באמצעו,כן בטח כתבתי בפרטי.
בהרבה תמונות שלי אני אוהבת כך את החיתוך. זה נראה ומרגיש לי נכון. משום מה צלמים פה בארץ החליטו שאסור לחתוך את החלק התחתון של כף הרגל. אין לזה הצדקה בעיני.
ושמחה שאהבתם...
כן בטח כתבתי בפרטי.
בהרבה תמונות שלי אני אוהבת כך את החיתוך. זה נראה ומרגיש לי נכון. משום מה צלמים פה בארץ החליטו שאסור לחתוך את החלק התחתון של כף הרגל. אין לזה הצדקה בעיני.
ושמחה שאהבתם...
התמונה הזו חשיפה אחת, צילום ברואוו. בשאר התמונות כשהילדה הסתובבה עם הפנים אלי, צילמתי באמת בכמה חשיפות. רציתי לכתוב על זה פה, על המגבלה של הטווח הדינמי במיוחד בצילומי שקיעה. מתכוננת לחזור לשם שוב ולצלם עם פלאש ובלי פלאש ולהשוות.מאותה סיבה שלא חותכים כל איבר באמצעו,
פשוט מציק בעין.
תמונה יפה! שילוב של 2 חשיפות?
במקומות שהשמיים חשופים יותר אז השמש תיראה יותר, שזה יתרון. בשאר מקומות נמוכים עדיין השעה הזו תהיה יפה ונוחה לצילומים מהסיבה שהשמש באה מהצד ונותבת צללים רכים יותר בשעה הזו.סתם שאלה
שעת הזהב זה שעה שבכל מקום היא תהיה הכי יפה?
ז"א אם אני בפארק שאין בו הרבה שמש שעת הזהב תהיה יפה
או רק במקומות שבהם השמים חשופים לגמרי?
כן לחלוטין. קרה לי בצילומי אופנה שהדגש הוא על הבגד, והצילום היה בתנועה - תוך כדי הליכה, כך שצילמתי עם ספייס מהצדדים, ובעריכה חתכתי. לא אחתוך סתם איברים. אבל לא תמיד צריך את הספייס הזה למטה.אם היה לך תמונה עם ספייס למטה היית עורכת אותו שיהיה חתוך קצת ברגל?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //