אדרבה, דינקיס.
תרימו את הכפפה.
אני לא מבין גדול בפרסום. אבל כאן עם כל הכבוד הלכתם די רחוק...
אף אחד מהקמפיינים לא שכנע אותי למה צריך לעשות מלך
ולשם שינוי אני אהיה ספציפי.
(לפי סדר הופעתם באתר של תרצה

1. מלך לא מבטיח לא מקיים וכו' - אז נכון שכולם מבטיחים ולא מקיימים, מה יעזור המלך שגם לא יבטיח?
2.מלך של כוווולם(סליחה אם שכחתי ו אחת...) - אם זה היה על מישהו מסויים אולי זה היה משכנע אבל באותו קמפיין שמדגיש את ההבדלים בין כל הערים והמקומות קשה לשכנע שיהיה מישהו שיתאים לכוווולם...
3.פני הדור כפני המלך - אין כמו זה כדי לשכנע אותנו למה
לא צריך מלך...
4. יש לנו מלך אבל אין לנו מלכות - נו,... מה עכשיו? איך הוא יתגבר על הבעיות?
5. מי יקח אותנו - עוקצני וצודק. אבל משכנע גם את המלך לא להגיע וגם ממריד אותנו לא להסכים למלך... (כי אם כבר יבוא מישהו שיסכים אז הוא בטח התגלמות הרוע או הטמטום...)
6. יצאת מלך - לא הבנתי בסוף, מי המלך? אני שהצלחתי לקרוא את ה'בריף ההזוי' או אתה שהכרחת אותי להתכופף. ואיך זה שכנע אותי להחזיר את המלוכה? מה, היא כזו קטנונית?
7. בא כדי להשאר - אחלה קמפיין לשמעון פרס, אז יש לנו כבר מלך, לא?
8. יחי ההבדל, יחי המלך - החומוס יותר טוב בגלל המלך? לא הבנתי...
9. שם פס על כולם - שוב, מדגיש מה המלך עושה אבל לא משכנע אותנו למה צריך אותו. הוא ישים עלינו פס...
10. ישראל רוצה מלכה - הקמפיין הנבחר - מה זו החנפנות הזו? גולדה מאיר הספיקה לנו... חוץ מזה, הקמפיין יתאים אם כולם יסכימו שצריך מלוכה ואפשר לשכנע למה מלכה עדיפה ממלך, אבל לא הסברת למה באמת צריך בכלל מלוכה
11. מהפכה ישראלית, לחתוך - כתבתי כבר בפורום השכן שזה הקמפיין לדעתי שהכי אמר את הבריף. אבל הוא לא נתן את הסיכום, בעקבות כל הנ"ל באמת צריך מלך... הלקוח לא תמיד יודע את המסקנה, אתה צריך להגיש לו אותה, לא כך?
אני לא בא לשפוט אף אחד כי אני לא למדתי בקורס ואני לא מתכוון לעסוק בפרסום. דווקא בגלל זה אני אשמח אם תענו לי.