- הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקארתור;158660:
נכתב ע"י מי שאמר;158638:חבר'ה
אני הולך להעלות לרשת
נרו 8 אקספרס בעברית
הפורום הראשון שבחרתי לפרסם את זה ב PROG
נכתב ע"י DDFF;158831:מה זה נקרא "אני הולך" אם אתה מראה, תעלה.
נכתב ע"י DDFF;158839:אתה מתרגם את זה?
נכתב ע"י DDFF;158852:אז הייתי ממליץ על כמה שיפורים:
1."דיסקים מוגנים ייצרו בעיות" ולא יצרו שזה לשון עבר, (ואם להצמד למקור אז זה: ייתכנו דיסקים שאינם ניתנים להעתקה, הם מוגנים בפני העתקה או שמכילים שגיאות)
2. לכתוב DVD ולא דיוידי, זה פשוט יותר קריא.
סתם ככה אשמח לעזור בפרויקט
בהצלחה
סוף סוף מישהו פה מפרגן!נכתב ע"י אברימי;159063:כל הכבוד!
Resource Hackerנכתב ע"י RCpro;159079:עם מה תירגמת?
עם Restorator?
נכתב ע"י RCpro;159094:תעלה לפה.
ב-RAR.
ועוד שאלה, לא היה CRC על הקובץ? או שהיה ופרצת?
אני מקווה שאתה תעלה גם לפורום בראר את התוכנהנכתב ע"י מי שאמר;158638:חבר'ה
אני הולך להעלות לרשת
נרו 8 אקספרס בעברית
הפורום הראשון שבחרתי לפרסם את זה ב PROG
נכתב ע"י riki-v;159106:יש לי שאלה בקשר בנרו, בזמן האחרון כשאני צורבת קבצי וידאו לתקליטור, המחשב מאשר שהפעולה בוצעה בהצלחה, אבל כשאני פותחת את הדיסק הוא נפתח לי כריק, במחשב אחר כן רואים את הקבצים. האם הבעיה היא בנרו או במשהו אחר?
מי יודע
ברור!נכתב ע"י ד"ש;159393:אני מקווה שאתה תעלה גם לפורום בראר את התוכנה
לתועלת המנותבים - תחשוב עלינו
rhon.co.il

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים