נכתב ע"י אברהם;507809:ברימון בדרגת "שמור", עדיין חסום...
נכתב ע"י cmyk;507847:חסיד, אולי יש צורך להזכיר לך ולרבך, שאחד מעשרת הדברות הוא 'לא תגנוב' - -
והיות שזה מושרש בראש של כולנו, אז כשמתוודעים למילה 'תגנוב' זה יוצר סלידה מובנית.
אם בכ"ז נצמדת לעשרת הדברות, מה דעתך על השם 'תחמוד' - -![]()
אני משער שרבך יתיר לך להשתמש בשם הזה.
בכ"א, באופן כללי הבלוג עושה רושם טוב.
נכתב ע"י גרף;507894:היה פעם נעבעך יהודי מאוד פשוט שקרא כך בעשרת הדברות: לא תגנוב, לא יהיה לך!![]()
מאד יפה, אבל האיטיות שבה זה עובד מורידה את החשק להכנס לשם.
רק אצלי זה כך? לא כל כך נראה לי.
נכתב ע"י חסיד;507720:נראה לי שזה רק אצלך
בלוג יפה אני מציצה מדי פעם רק שהוא קצת איטי.
נכתב ע"י גרף;507987:זה כנראה בהשראת משרדי הפרסום.
נכתב ע"י חסיד;507362:לידיעתכם השם של הבלוג הוא של מורי ורבי בפרסום ר' קלמן בורשטיין שליט"א
זה לא אומר שאסור לכם לחלוק עליו, אבל לפחות שתבינו שיש מאחורי זה מחשבה....
.
נכתב ע"י tamar;507984:בלוג נחמד,
מה רע במילה העברית מעצב?
נשמע לא טוב השימוש המופרז בדיזיינר:
תגנוב - בלוג השראה לדיזיינרים "תגנוב" הוקם ומעודכן על ידי הדיזיינר E.Kahana בכדי לעורר את קהל הדיזיינרים ולהדליק את דמיונם, הדיזיינרים האמיצים מוזמנים בזה לגנוב רעיונות ולהחכים מהעולם הגדול
לא יזיק לדייק ..נכתב ע"י cmyk;507847:חסיד, אולי יש צורך להזכיר לך ולרבך, שאחד מעשרת הדברות הוא 'לא תגנוב' - -
והיות שזה מושרש בראש של כולנו, אז כשמתוודעים למילה 'תגנוב' זה יוצר סלידה מובנית.
אם בכ"ז נצמדת לעשרת הדברות, מה דעתך על השם 'תחמוד' - -![]()
אני משער שרבך יתיר לך להשתמש בשם הזה.
בכ"א, באופן כללי הבלוג עושה רושם טוב.
נכתב ע"י שרה דן;524486:כל העדכונים החדשים ב"תגנוב" חסומים כליל לנתיביים.
מדוע?
נכתב ע"י דויד א;524488:בלי סיבה
תבקשי הם יפתחו.
נכתב ע"י דניאל נ;524348:לא יזיק לדייק ..
בעשרת הדברות שלי כתוב לא תגנובו ומדובר על גונב נפשות..
לא תגנוב כתוב בחומש ויקרא
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //