נכתב ע"י cello;581834:מה יכול תואר במוזיקה לתרום לחרדית ממוצעת?
נכתב ע"י cello;581926:ידע אפשר לרכוש בקורסים.
אני מתכונת על התעודה שהתואר מקנה לי.
גם הידע, הוא מאד יעיל לשימושי הפרטי ולאינטלגנציה שלי,
אבל פרנסה הוא לא בדיוק מביא...
התחומים שמדברים אלי הם: נגינה הוראת המוסיקה; נגינה עצמאית; נגינה בתזמורות; הוראת מוסיקה בבתי ספר; חוגי מוסיקה במתנ"סים וחוגיםנכתב ע"י אביה;581937:יש לך כבר בתואר?
אם כן, וודאי שזה נותן לך קשת של תחומי עיסוק
..בוגרי לימודי תואר ראשון בתחומי מוסיקה יוכלו להמשיך ללימודי תארים מתקדמים במוסיקה וכן לימודי הנדסת קול - סאונד. כמו כן, יוכלו הבוגרים לעסוק במגוון תחומים, ביניהם: נגינה; יצירה במוסיקה; הלחנה; הפקות מוסיקליות; הוראת המוסיקה; נגינה עצמאית; נגינה בתזמורות; הוראת מוסיקה בבתי ספר; חוגי מוסיקה במתנ"סים וחוגים; יצירת מוסיקה; הלחנת מוסיקה לסרטים, למחזות ולג'ינגלים; מוסיקה אלקטרונית; אקוסטיקה; שימושי מחשב במוסיקה; מחקר ועוד. (מקור)
בציבור החרדי, זקוקים לתזמורת נשים שמרקידה... (בנערותי השתתפתי בהרכב שמילא את תפקיד התזמורת בשמחת בית השואבה של אחד מבתי הספר בעירי)נכתב ע"י cello;581953:נגינה בתזמורת- הלוואי שאישה חרדית היתה יכולה, אבל היא לא
מחפשת להתמקצע.נכתב ע"י אביה;582049:דווקא בציבור החרדי יש יתרון לאישה עם ידע מקצועי במוזיקה.
אבל טרם הבינותי, מחפשת להתמקצע או שיש לך תואר ביד?
אתה לא טועה, ויש גם את תזמורת זמורה של רון שולמיתנכתב ע"י אפכא מסתברא;582089:א. תואר יכול לאפשר לך לעבוד במסלול למוסיקה באחד הסמינרים.
ב. יש בירושלים תזמורת 'אביבים' בניצוחה של גב' שלי קרמר (מרכזת המסלול למוסיקה של הסמינר הישן). לא נראה לי שכרטיס הכניסה לנגינה בתזמורת זו הוא תואר במוסיקה אלא יכולת ביצועית בפועל, אבל אולי אני טועה.
נכתב ע"י אריאל וו;581923:פרנסה זה לא יביא לך!
אבל זה כן יתן לך ידע מעמיק בהיסטורית המוסיקה, תאוריה, תזמור, הלחנה, אולי קצת אקוסטיקה, וכהנה רבות.
יש חילוק בין תואר מאוניברסיטה ותואר מקונסרבטוריון ששם הדגש כמובן על הביצוע.
נכתב ע"י cello;581953:התחומים שמדברים אלי הם: נגינה הוראת המוסיקה; נגינה עצמאית; נגינה בתזמורות; הוראת מוסיקה בבתי ספר; חוגי מוסיקה במתנ"סים וחוגים
הכל חוץ מנגינה בתזמורת אפשר לעשות בלי תואר, נגינה בתזמורת- הלוואי שאישה חרדית היתה יכולה, אבל היא לא
לא מדבר אלי תרפיה במוזיקה, (הקטע של חינוך מיוחד) מדבר אלי מוזיקה.נכתב ע"י נום;582107:אם ישלך תואר ראשון במוזיקה את יכולה ללמוד תואר שני בתראפיה במוזיקה ואם תהיי תותחית זה גם יכול להיות רווחי בשבילך. [אוי לא, גיליתי את המאסטר-פלאן שלי. ששש אתם!]
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים