- הוסף לסימניות
שנה הבאה..אם היית נזכר לפני שבועיים היית עושה חסד עצום עם הרבה אנשים שאני מכיר.
אולי תוכל לפרסם גם פה https://www.amuta-for.co.ilבניתי תוכנה לסידור מקומות לימים נוראים עבור ישיבה,
אשמח לשלוח לכל ישיבה/בית כנסת ללא תשלום.
אפשר לשלוח מייל עם פרטי המוסד לכתובת הבאה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
כמובן, שאשמח לשמוע את חוות דעתכם!
צפה בקובץ המצורף 385913
אשמח אם תעשו את זה אתם,
מחלק את התוכנה חינם לזיכוי הרבים, אני לי את הכסף כדי להירשם לתחומים...
תודה רבה על זיכוי הרביםאשמח אם תעשו את זה אתם,
אני לא רשום שם.
מחלק את התוכנה חינם לזיכוי הרבים, אני לי את הכסף כדי להירשם לתחומים...![]()
עדיין רלוונטי? אם כן תוכל לפרסם את המייל שלך? או שאני אכתוב לך? יש לך גם מפה של מקומות?בניתי תוכנה לסידור מקומות לימים נוראים עבור ישיבה,
תודה רבה על הרעיון ועל העבודהבניתי תוכנה לסידור מקומות לימים נוראים עבור ישיבה,
<באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
צפה בקובץ המצורף 385913
עדיין רלוונטי? אם כן תוכל לפרסם את המייל שלך? או שאני אכתוב לך? יש לך גם מפה של מקומות?
תפרסם את המייל שוב עם רווח או בלי שטרודל
תודה רבה על הרעיון ועל העבודה
איך יוצרים קשר? או שיש למישהו ומוכן להעבירו?
prog.co.il
אני מעוניין בתוכנה המייל שליבניתי תוכנה לסידור מקומות לימים נוראים עבור ישיבה,
<באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
צפה בקובץ המצורף 385913
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים