www.bandicam.com
תודה רבה!מקליט מסך, הקלטת משחק, הקלטת התק - Bandicam
Bandicam הוא מקליט מסך קל עבור Windows שיכול ללכוד כל דבר על מסך המחשב שלך כמו וידאו באיכות גבוהה. כמו כן, זה מאפשר להקליט אזור מסוים על מסך המחשב, או ללכוד משחק המשתמשת בטכנולוגיות גרפיות של DirectX / OpenGL / Vulkan.www.bandicam.com
איך?איזה מחשב יש לך?, אפשרי בכל מחשב ללא תוכנה.
איך?
edu365.blog
הקלטת קול עובד?בWIN10 ומעלה זה מובנה בתוך המחשב.
לחיצה על חלונות + G.
נפת חלונית של ההקלטה
![]()
הקלטת המסך בווינדוס 10
בווינדוס 10 יש מקליט מסך מעולה הנמצא כבר בתוך המערכת, כך שאין צורך להתקין תוכנה נוספת. כל מה שצריך לעשות הוא ללחוץ על מקש הווינדוס ביחד עם האות G: ואז ייפתח תפריט המאפשר להקליט את המסך, כולל השמע: …edu365.blog
כןהקלטת קול עובד?
אני לא הצלחתי להפעיל הקלטה אם זה עובד אז זה ברור זה עדיף...
יש לי אותהאני אוהבת את זאתי -
יש צורך להתקין במחשב והיא עובדת דרך האינטרנט.Apowersoft Online Screen Recorder - Free Web-based Screen recorder
Apowersoft Free Online Screen Recorder allows you to capture any screen activity with audio in one click and share your recording to the web immediately.www.apowersoft.com
חינמית כמובן.
יש לך במחשב הקלטה?אני לא הצלחתי להפעיל הקלטה אם זה עובד אז זה ברור זה עדיף...
מוזר.יש לי אותה
היא נותנת להקליט רק דקה
מעבר לזה זה בתשלום
יש לי אולפן...יש לך במחשב הקלטה?
א"כ פשוט להגביה ווליום.
אצלי עובד מצויין
פורמט פקטוריממשק נוח ולא יקר או חינמי. והפלט לא כבד מדי.
איפה זה? איך מגיעים אליו חינם או בתשלום?פורמט פקטורי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים